Elinvoimainen Logomo uudistuu ja laajenee

Suosittuun Logomo Konttoriin on tulossa lisää toimitilaa. Turun kaupunginteatterilta vapautuvista tiloista osa saa uuden elämän erityyppisten yritysten ja yhteisöjen toimitiloina Logomo Konttorissa. Loput tilat uudistetaan monikäyttöiseksi kokonaisuudeksi erilaisille kulttuuri-, yritys- ja kongressitapahtumille.

Logomon toimitilojen menestystarina alkoi neljä vuotta sitten Logomo Byråsta. Toimitiloja laajennettiin vuonna 2015 avattuun Logomo Konttoriin. Logomon työympäristö on yhteisöllinen ja luova höystettynä modernilla tekniikalla.

Ainutlaatuinen LOGI 3 -sali toimitilaksi

Logomon toimitilapäällikkö Kirsi Ranta on erityisen iloinen siitä, että upea LOGI 3 -sali Konttorin vierestä vapautuu toimitilaksi, kun salin nykyiset toiminnot siirtyvät uuteen Logomo-teatteriin. Kyseessä on ainutlaatuinen Logomon länsikulmassa sijaitseva 550-neliöinen tila, jonka isot ikkunat avautuvat kahteen suuntaan. Tilaan on oma sisäänkäynti, ja kokonaisuus on räätälöitävissä moneen tarkoitukseen.

Uusia 40–125 neliön toimitiloja Logomo Konttoriin

Teatterin maskeeraamo, kampaamo, ompelimo ja toimisto saavat uuden elämän toimitiloina. Tilat valmistuvat remontin jälkeen lokakuussa, ja vastaavat täysin uudiskohdetta. Ranta kertoo, että tilat ovat herättäneet paljon kiinnostusta ja osa uusista tiloista on jo varattu.

Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 70 yrityksessä. Marraskuussa 2016 toteutetun toimitilakyselyn tulosten mukaan Logomossa toimivat yritykset ovat tyytyväisiä talon nykyaikaisiin ja toimiviin tiloihin. Myös sijaintia ja saavutettavuutta arvostetaan. Monet vastaajat kokivat yrityksen sijainnin Logomossa parantavan liiketoimintansa menestymismahdollisuuksia.

Kysy toimitiloista: toimitilapäällikkö Kirsi Ranta, 0400 549 499, kirsi.ranta@logomo.fi