HENRIETAN HARJOITTELU LOGOMOSSA

Olin jo pitkään halunnut suorittaa työharjoittelun Logomossa, ja syyskuussa pääsinkin tuulettamaan kouluni ruokalassa hyväksytyn puhelinsoiton jälkeen. Heti, kun ensimmäinen viikko harjoittelussa oli takana, olin varma, että tämä on minulle juuri oikea paikka.

Minulta usein kysytään, että mitä oikein teen Logomossa. Voin sanoa, että vastaus siihen ei ole lyhyt ja ytimekäs. On vaikea sanoa mitä päiväni tuo täällä tullessaan. Muutamaa tiettyä tehtävää lukuun ottamatta jokainen päivä Logomossa on erilainen, täynnä yllätyksiä ja hauskoja tilanteita.

Aloitan päiväni kahdeksalta aamulla. Toimistolle saavuttuani avaan koneen ja tarkistan sähköpostit sekä päivän asiakastapaamiset. Lähes joka päivä Logomon neuvottelutiloissa järjestetään kokouksia, joihin ohjaan asiakkaat – joko yksin tai sivareidemme Danielin ja Tuomaksen kanssa. Kierrän myös tarkistamassa neuvottelutilat, että niistä löytyy esimerkiksi tarvittava määrä muistiinpanovälineitä.

Luultavasti yksi tärkeimmistä työvälineistä minulle on Logomon infopuhelin. Aluksi siihen vastaaminen oli hieman vaikeaa, koska en vielä tiennyt kaikkia talon tapoja tai kenelle ohjata puhelu. Haastavinta minulle onkin täällä ollut kaiken muistaminen, sillä päivässä saattaa olla monta tehtävää ja osa niistä kiireellisiä. Siksi pieni puhelinluettelo, kalenteri ja vihko ovat nykyään parhaita kavereitani!

Sosiaalinen media on suuri osa harjoitteluani. Päivitän uudet tapahtumat Logomon nettisivuille sekä teen Facebookiin lippukisoja ja nostoja tulevista tapahtumista. Pidän myös graafisesta suunnittelusta, ja täällä olenkin päässyt tekemään paljon erilaisia esitteitä.

Parasta on ollut huomata asiakkaiden tyytyväisyys. On upea nähdä, miten oma työnteko heijastuu takaisin kiitoksissa. Logomossa pääsee kokemaan mahtavan työilmapiirin sekä näkemään eturivistä tapahtumien toteuttamista.

Tämä kaikki on vain pintaraapaisu siitä, millaista on olla harjoittelussa Logomossa. Olen harjoitteluni aikana oppinut itsestäni paljon uutta, saanut varmuutta asiakaspalvelussa, luonut kontakteja ja uusia ystävyyssuhteita. Olen harjoittelupaikassa, josta voin olla ylpeä.

 

 

Henrietta Lehtinen, audiovisuaalisen viestinnän opiskelija.