Kovan luokan keynote-puhujia Logomon Business Campissa 4.4.

Business Camp Turussa 4.4.2017Vuoden innostavin businesstapahtuma Business Camp starttaa Logomossa tiistaina 4.4. jo neljännen kerran. Tänäkin tarjolla on kovan luokan keynote-puhujia, workshopeja, luentoja ja seminaareja laidasta laitaan.

Päivä alkaa suoraan huipulta, kun Anna Soraisen haastateltavaksi saapuu Nokian ja F-Securen hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa. Taso pysyy korkeana myös jatkossa, kun Sorainen ja Aki Linnanahde jututtavat Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttilaa sekä hyvinvointialan kasvuyrittäjä ja startup-aktivisti Nelli Lähteenmäkeä.

Verkostoidu ja löydä X-factorisi

Projektiassistentti Heli Annala suosittelee Business Campia kaikille, joita tavallinen seminaaripäivä nukuttaa:

–Olemme koonneet tiiviin yksipäiväisen tapahtuman, josta jokainen voi poimia itselleen parhaat palat. Tavoitteena on, että jokainen kävijä löytää oman X-factorinsa – sen ison tekijän joka boostaa omaa toimintaa eteenpäin.

–Toinen aiempien campien palautteen pohjalta linjattu teema on verkostoituminen. Ohjelmassa on sekä virallisempia tapaamisia, kuten minuuttitreffit että vapaamuotoisempaa tutustumista Viiniä & Verkostoitumista -iltatapahtumassa, jossa yhteistyökuviot viimeistään lyödään lukkoon, Annala kertoo.

Katso kaikki esiintyjät ja koko ohjelma osoitteessa http://www.businesscampturku.fi