Sijainti

Saapuminen Logomoon

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia.

Suosittelemme saapumaan Logomoon kevyen liikenteen väyliä pitkin tai julkisilla kulkuvälineillä (ohjeet alempana). Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Siltaa pitkin pääsee myös polkupyörällä. Kauppatorilta Logomoon kävelee noin 20 minuutissa.

Autolla liikkuvia kehotamme saapumaan paikalle hyvissä ajoin parkkipaikan varmistamiseksi, koska alueen pysäköintipaikat ovat rajalliset.

Logomon sisäänkäynnit

Logomossa on useampi sisäänkäynti, jotta saapuminen eri tilaisuuksiin olisi mahdollisimman vaivatonta. Tarkistathan pääsylipustasi tai tapahtumajärjestäjältä oikean sisäänkäynnin.

Lähimmät pysäkit ja linjanumerot

2929a706f78794192323862902d3e94a_f1393

Junalla tai linja-autolla Logomoon

Turun päärautatieasema sijaitsee noin 700 metrin päässä Logomosta. Ratapihan ylittävää kävelysiltaa pitkin pääsee Logomolle.

Katso VR:n aikataulut

Logomolle pääset kauempaa myös linja-autolla:
Matkahuollon aikataulut
OnniBussin aikataulut
Åbussin aikataulut
ExpressBussin aikataulut

Paikallisbussilla Logomoon

Keskustasta Logomoon pääsee kätevästi Turun julkisilla busseilla. Kun saapuu tapahtumapaikalle helposti bussilla, voi stressin parkkipaikan etsimisestä unohtaa.

Logomolle pääset Turun paikallisliikenteen bussilinjoilla 20, 61, 32, 42, 6, 2 ja 2A.
Linjojen tarkat aikataulut, reitit ja reittioppaan löydät Turun seudun joukkoliikenne Fölin sivuilta.

Isoimpiin tapahtumiin liikennöi myös Logomon oma linja 101. Jos linja on käytössä, löydät aikataulun kyseisen tapahtuman sivulta. Linjalla 101 kelpaavat myös Turun paikallisliikenteen bussikortit.

Linjan 101 reitti:
KAUPPATORI T1 – Aurakatu – Eerikinkatu – Humalistonkatu – Ratapihankatu – Koulukatu – Köydenpunojankatu – LOGOMO (pys. 1017) – Köydenpunojankatu – Yrjänänkatu – Aninkaistensilta – Aninkaistenkatu – Maariankatu – Kauppiaskatu – KAUPPATORI T22.

Linja 101 lähtee Kauppatorin pysäkiltä T1.
Logomon lähtö-/jättöpysäkkinä toimii pysäkki 1017 Köydenpunojankadun varrella, bussi ei siis aja Logomon pihaan.

Taksilla Logomoon

Logomolla on taksitolppa, taksin voi tilata numerosta 02 100 41. Logomon taksitolppa sijaitsee Logomon pääsalin ovien läheisyydessä.

JaaShare on FacebookTweet about this on Twitter