Logomon applikaatio sekä uudistuneet verkkosivut

Mobiilisovellus ja uudet verkkosivut parantavat Logomo-kokemusta

Logomo lanseerasi  marraskuussa uuden mobiilisovelluksen, joka tekee talossa vierailusta entistä mutkattomampaa. AppStoresta ja Googlen PlayStoresta ladattava  applikaatio palvelee sekä talossa vierailevia ja työskenteleviä että tapahtumien kanta-asiakkaita.

Sovellus tunnistaa ja näyttää käyttäjän sijainnin talossa karttasovelluksen avulla ja auttaa löytämään oikean tilan. Tapahtumavieraat löytävät sovelluksesta kaikki Logomon tapahtumat reaaliaikaisena listana, ja myös lippujen ostaminen on helppoa.
Sovelluksella parannetaan myös talossa työskentelevien välistä vuorovaikutusta ja  viestintää kohdennettuja sisältöjä tarjoamalla.

– Mobiilisovellus tukee Logomon tavoitetta tehdä tapahtumabisnestä täysin uudella tavalla. Haluamme panostaa palvelukokemukseen ja parantaa kaikkien asiakasryhmiemme saamaa kokemusta, kertoo Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä.

 

Vieraile uusilla verkkosivuilla

Logomo on uudistanut myös verkkosivustonsa entistä käyttäjäystävällisemmäksi ja selkeämmäksi.

– Tavoitteena on sisältöjen entistä helpompi löydettävyys sekä mobiilikäyttäjä- ja hakukoneystävällisyys. Sivustorakenteeseen ja sisältöjen jäsentelyyn on kiinnitetty erityistä huomiota, kertoo mainostoimisto OSG:n Account Manager Pauli Nepponen.
Vieraile verkossa ja  tutustu Logomon uudistuneeseen ilmeeseen sekä tapahtumakalenteriin!