MONIMUOTOINEN JA KIEHTOVA LOGOMO AVAA OVIA

Astelen aamulla töihin ja testailen uutta kulkulupaa. Toisena työpäivänä kukaan luonnollisesti ei ollut vastassa ja ilokseni huomasin eksyneeni jo ulko-oven ja työpisteeni välillä. Nyt kolme kuukautta talossa olleena näitä tilanteita ei enää tule vastaan, mutta alkuun huomasin löytäväni paljon uusia ovia paikoista, joissa en uskonut niiden sijaitsevan.

Logomo on työpaikkana todella monimuotoinen ja kiehtova. Ympäristö elää ja tila muuntuu moneksi. Käytännön esimerkkinä ensimmäiseltä työviikolta hämmennyksen hetki, kun tajusin, että aulan kulkuaukko on kadonnut. Katsomoa oli siirretty yön aikana ja tutuksi tullut kulkureitti olikin siirtynyt reippaasti eteenpäin. Haasteellisinta ehkä onkin ollut hahmottaa muuttuvia ratkaisuja ja toteutustapoja erilaisissa tiloissa, mutta on hienoa huomata, että usein vain mielikuvitus on rajana, kun Logomossa rakennetaan erilaisia tapahtumia.

Tilat ovat monipuolisia isosta LOGOMO-salista pienempiin neuvottelutiloihin, joihin mahtuu mukavasti 10–50 henkeä kokoustamaan. Oma työni keskittyy enemmän neuvottelutilojen ja pienempien salien, kuten MOVE-salien ja LOGI-salin myymiseen. Pienet salit taipuvat monenlaisiin tapahtumiin seminaareista ja workshopeista hääjuhliin ja pop up -joogatiloihin. En ole vielä toistaiseksi keksinyt, mitä saleissa ei voisi järjestää. Tämän vuoden lopulla saamme muutaman upean lisäyksen tilatarjontaan, kun Turun Kaupunginteatterin tilat vapautuvat Logomon käyttöön. Odotan sormet syyhyten myynnin starttia näiden salien osalta. Tilat ovat kiehtovia ja täydentävät loistavasti tämän hetkistä tarjontaa.

Vierailin Logomossa ensimmäistä kertaa käydessäni työhaastattelussa. En siis ollut talossa aiemmin käynyt ja täytyy todeta, että onhan tämä todella kiehtova tila. Koko ajan näen jotakin uutta ja työympäristöni elää ja muuttuu tapahtumasta toiseen. Odotan innolla tulevaisuutta ja sitä mitä kaikkea saan kokea.

Essi Moisio, myyntineuvottelija