Olli Lindholm: Live-vaihe Logomossa on ainutlaatuinen kokemus niin artisteille kuin yleisölle

The Voice of Finlandin livevaihe alkaa Logomossa 24.3. Tähtivalmentaja Olli Lindholm kertoo, mitä tiukat livelähetykset merkitsevät artisteille ja valmentajille.

–Vaikka suora lähetys on tilanteena kutkuttavampi, on livevaihe ainakin minulle ehkä helpompi, Lindholm yllättää.

–Kun jäljellä on enää neljä artistia, pystyy heihin keskittymään aivan eri tavalla kuin alkuvaiheen pariinkymmeneen laulajaan. Lisäksi treeniaikaa on kaikilla enemmän ja onhan live-vaiheen tunnelma joukkueessa ihan erilainen, kun harjoitusten jälkeen voidaan tehdä asioita yhdessä ja käydä läpi esityksiin liittyviä juttuja, hän kuvailee vajaan kuukauden kestävää liveurakkaa.

Yleisö tekee tunnelman

–Artisteille livevaiheessa esiintyminen on tosi kova juttu. Logomo paikkana ja yleisö, joka tänne tulee ja se tunnelma – niillä on nuorille artisteille aivan valtava merkitys, Lindholm kuvailee.

–Tämä sali on Suomen mittakaavassa ainutlaatuinen, oli täällä sitten yleisönä tai esiintyjänä. Ja yleisö, musta tuntuu että monet katsojat tulevat tänne joka vuosi uudestaan, koska pitävät tästä niin paljon. He ovat myös oppineet television tavoille ja tunnelma livevedoissa on ihan epäsuomalainen, kun yleisö pitää ääntää ja osoittaa suosiota seisaaltaan. Ne on tosi ainutlaatuisia hetkiä. Se on vain koettava ja niistä on nautittava, hän päättää.

The Voice of Finland live Logomossa perjantaisin 24.3.–14.4. Varaa paikkasi, näe tulevat tähdet ja koe unohtumaton live-tunnelma.