Samba Carioca esittää Logomossa näyttävän 30-vuotisjuhlashown

Samba Cariocan 30-vuotisshow Logomossa 18.3. klo 18 alkaen
Samba Cariocan 30-vuotisshow Logomossa 18.3. klo 18 alkaen

Suomen toiseksi vanhin sambatanssikoulu Samba Carioca järjestää tämän viikon lauantaina 30-vuotisjuhlashown Logomossa. Yli sadan esiintyjän loisteliaassa näytöksessä riittää pukuloistoa, strassien kimallusta ja samban kuumia rytmejä. Tapahtumaan on yhä saatavana jonkin verran lippuja.

Sambakoulun 30-vuotisshow on Samba Cariocan vuoden päätapahtuma ja koulun suurin näytös kymmeneen vuoteen. Sen teemana on luonnollisesti Turku. Näytös tuo musiikin keinoin esiin turkulaisia nähtävyyksiä ja tapahtumia. Katsojat pääsevät esityksen myötä näkemään, miten Kakola, keskiaikamarkkinat ja jopa Turun palo taittuvat tanssin muotoon.

Kiviä, sulkia ja rautalankaa

Leimallista samba-asuille ovat kiiltävät paljetit, kivet ja aidot linnunsulat – sekä kuumaliima ja rautalanka, joilla kokonaisuus pysyy muodossa ja koossa. Samba Cariocan tanssijoiden puvut ovat alusta loppuun käsityötä ja jokainen tanssija valmistaa pukunsa itse. Kun tanssijoilla on näytöksessä useampi rooli, on 30-vuotisshow’hun valmistettu satoja pukuja.

Asuista erottaa myös tanssijan roolin. Niukimmin pukeutuneet bikiniasuiset passistot ovat koulun kokeneimpia soolotanssijoita, fantasiat esiintyvät mielikuvituksellisissa fantasia-asuissa ja kunnioitetut vanhemmat tanssijat, baianat, tunnistaa pitkistä vannehameista.

Samba Cariocan 30-vuotisshow tanssitaan Logomossa 18.3. Ovet aukeavat klo 18. ja itse show time on klo 19-21. Näytöksessä on väliaika.

Liput myynnissä Lippu.fi -palvelussa, klikkaa tästä.