LES BALLETS TROCKADERO DE MONTE CARLO

LES BALLETS TROCKADERO DE MONTE CARLO

Ke 10.5.2017 klo 19.30

To 11.5.3017 klo 19.30

Logomo-sali

 

Liput: 69,00 € / 61,00 € / 53,00 € paikan sijainnista riippuen

Saattaja: 1,50 €

Extra-lippu: 112,50 €

 

Suuriin kansainvälisiin tanssisensaatioihin lukeutuva balettikomedia Les Ballets Trockadero de Monte Carlo saadaan keväällä toivotulle vierailulle Suomeen. 

Les Ballets Trockadero de Monte Carlo, tuttavallisemmin Trocks, sai alkunsa vuonna 1974 Off-Off Broadwaylta New Yorkissa, kun joukko baletti-intoilijoita halusi tuoda lavalle perinteisestä, klassisesta tanssilajista myös leikkisän ja viihteellisen näkökulman. Show sai ylistystä New Yorkin suurimpien lehtien kriitikoilta ja menestys oli taattu. Trocks on kiertänyt viimeisen yli 40 vuoden ajan maailman balettisaleja suuren suosion saattelemana esiintyen yli 30 maassa, mm. Moskovan maineikkaassa Bolshoi-teatterissa. Suomessa seurue on hurmannut yleisönsä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalilla kahtena vuotena.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlon ohjelmistoon lukeutuu monipuolinen valikoima baletin ja modernin tanssin klassikoita. Ryhmä parodioi balettia huippuunsa viritetyn tekniikan voimin – tavallisesti naistanssijoiden kontolle jäävä varvastanssi on omaksuttu miesballerinojen keskuudessa täydellisesti, pitkän ja määrätietoisen harjoittelun tuloksena. Sekä Trocks että seurueessa tanssiva Chase Johnsey ovat parhaillaan ehdolla palkinnonsaajiksi arvostetussa National Dance Awardsissa Isossa-Britanniassa.

Les Ballets Trockadero de Monte Carlosta sanottua:

“Kulttuurit kohtasivat naurattaen ja liikuttaen – amerikkalainen balettikomedia ihastutti” – Helsingin Sanomat, Jussi Tossavainen 18.6.2016

”Miestanssijoista koostuva ryhmä yhdisti taitavaa balettia ja maailmanluokan viihdettä.” – Savon Sanomat, Annikki Alku 18.6.2016

”The Trocks may show you how to laugh at ballet, but they also teach you to love it.” – The New York Post

“The funniest night you’ll ever have at the ballet!” – The Guardian

Seurueen tavaramerkiksi noussut The Dying Swan YouTubessa

EXTRA-lippu (esitykset):
– Paras paikka
– Vaatesäilytys
– Ennen esitystä: suolaiset cocktailpalat
– Väliajalla: makea cocktailpala ja kahvi
Hinta: Alkaen 112,50€ (sis. palvelupalkkion)

www.trockadero.org
www.livenation.fi

Opiskelijakortti esitettävä ovella!

 

Ovet aukeavat: klo 18.30

Tapahtuma alkaa: klo 19.30

Tapahtuman kesto: Kesto ilmoitetaan myöhemmin

Ikäraja: Ei ikärajaa

Tila: Logomo-Sali