ROYAL BALLET: JEWELS – JALOKIVET

Royal Opera House
Ooppera- ja balettikausi 2016 -2017
Satelliitin välityksellä Lontoosta

Royal Ballet:  Jewels – Jalokivet

Esitykset: la 15.4.2017 klo 15.00
Kesto 2:30

George Balanchinen ajaton kuvaus smaragdien, rubiinien ja timanttien säihkeestä ja kimalluksesta on upea balettiklassikko. Faurén romanttinen musiikki pohjustaa ”Smaragdien” lyyrisyyden. ”Rubiinien” tuli puolestaan kumpuaa Stravinskyn ja New Yorkin jazz-kauden energiasta. Mahtavuus ja tyylikkyys täydentävät baletin keisarillisen Venäjän loistokkuudella ja Tshaikovskin vertaansa vailla olevalla musiikilla ”Timanteissa”.
Jewels – Jalokivet on klassisen baletin ja Royal Ballet’n itsensä mestariluokka: Balanchinen virtuoosinen koreografia, solistinen intensiteetti ja koko seurueen täsmällisyys pääsevät siinä oikeuksiinsa.

Koreografia: George Balanchine

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1 euro/tunti.

www.logomo.fi