La 24.03.2018

SAMULI PUTRO - PUTRO PIENENÄ

Osta liput »Tarjoilut »Show & Dinner »

Liput

Peruslippu: 29,50 €
Lankku + lippu: 46,50 €
Saattajat: 1,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: La 24.03.2018
Aika: klo 20:00
Ovet avataan tuntia ennen tapahtumaa
Tapahtuma alkaa: klo 20:00
Ikäraja: ikärajaton
Tila: Logomo, Teatro-sali | Saapuminen »
PUTRO PIENENÄ

Samuli Putron viime keväisen "Valkoinen hetero" -albumin julkaisun jälkeen Putro totutti liveyleisönsä kuulemaan kappaleensa yhtyeen säestämänä.

Nyt tuo mainio yhtye on laskettu talviunille, ja Putro muuttaa keikkakokoonpanoaan tulevaa kiertuettaan varten pienemmäksi.

Pienimmäksi mahdolliseksi.

Putro palauttaa kappaleensa alkuperäiseen muotoonsa. Putro oli yksin säveltäessään ja sanoittaessaan kappaleitaan, ja yhtä yksin hän on keväisillä esiintymisillään. Biisilistalla tulee olemaan myös vielä julkaisemattomia kappaleita.

Facebook
Youtube

LISÄTIEDOT

Lankku-paketti 46,50€ sisältää pääsylipun lisäksi lankun: Picante-salamia, kylmäsavulihaa, Manchegojuustoa, paprikahilloketta ja talon leipää

Teatro on avoinna ke-la klo 15 alkaen pikkutunneille saakka! Tervetuloa viihtymään!

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi

Osta liput ja tarjoilut »