VENÄLÄISEN ELOKUVAN VIIKKO: TELI JA TOLI

VENÄLÄISEN ELOKUVAN VIIKKO LOGOMOSSA 21.-24.11.2017

Pe 24.11.2017

Klo 17.00 – 18.20

MOVE 2 -sali

Liput: 5 €

 

VENÄLÄISEN ELOKUVAN VIIKKO LOGOMOSSA 21.-24.11.2017

Tule mukaan katsomaan laadukasta venäläistä nykyelokuvaa! Kaikki näytökset Logomon Move2-salissa (Köydenpunojankatu 14). Elokuvaviikko järjestetään yhteistyössä Suomi-Venäjä-Seuran, Varsinais-Suomen Elokuvakeskuksen ja Logomon kesken.

Elokuvat on tekstitetty englanniksi, liput 5 € / elokuva. Voit ostaa lippuja etukäteen Suomi-Venäjä-Seuran toimistosta (ma-to klo 10-16) tai varata etukäteen (turku@venajaseura.com ja 02-277 3200) ja lunastaa ovelta ennen esityksen alkua. Lipunmyynti Suomi-Venäjä-Seurassa alkaa maanantaina 2.10. Lippuja myydään myös Logomossa ennen jokaisen näytöksen alkua. Maksu vain käteisellä.

 

TELI JA TOLI (2015)

Ohjaus: Aleksandr Amirov

Laji: komedia

Rooleissa: Kahi Kavsadze, Dagun Omajev, Anatoli Dzivajev, Rinal Muhametov, Nutsa Hubulava, Soslan Fidarov, Nik Shonija, Sergei Pogosjan, Ivan Dubrovski, Kazbek Kibizov Elokuvan tapahtumapaikka on korkeiden Kaukasus-vuorten välinen sola, jossa vuosisatoja ovat eläneet rauhassa gruusialaisen Telin ja ossetialaisen Tolin asukkaat. Kauan eristyksissä olleet kylät on nyt erotettu rajalla, joka kulkee Aragavka-joen keskellä. Telissä asuu seitsemänkymmentävuotias Kahi Kipiani, hänen vaimonsa Titiko, lapsenlapsensa Gotsha ja yksinäinen paimen Shaliko. Toliin ovat jääneet Kahin ikätoveri osseetti Bazi Kesajev, tämän vaimo Kosher, lapsenlapsi Satinik ja paimen Valiko, Shalikon veli.

 

Järjestäjät: Varsinais-Suomen elokuvakeskus, Suomi-Venäjä-Seura