Teatro on viihde- ja tapahtumakeskus Logomon sisällä

Perjantaina 13. lokakuuta avattava viihtyisä Teatro-kokonaisuus on rakennettu Turun kaupunginteatterilta vapautuneisiin tiloihin. Iltapäivisin Teatro toimii kahvilana sekä tapahtuma- ja kongressikeskuksena, iltaisin siitä kuoriutuu rento ja tyylikäs viihdekeskus baareineen. Teatro on avoinna ke–la klo 15 alkaen.

Monipuolinen Teatro-kokonaisuus palvelee kahvila- ja ravintola-asiakkaita, yritysryhmiä, Logomo-salin ja Teatron salien tapahtumien kävijöitä sekä kokous- ja kongressiasiakkaita. Etkot, ruokailut ja jatkot hoituvat yhteisissä tiloissa. Teatron ohjelma on monipuolista jazzista ja standupista sirkukseen, teatteriin ja intiimeihin konsertteihin.

Teatron salit jo vilkkaassa käytössä

Teatron monipuoliset Teatro-sali ja Teatro-galleria ovat valmistuttuaan olleet jo vilkkaassa tapahtumakäytössä. Uudistettujen tilojen myötä Logomossa voi järjestää entistä suurempia ja monipuolisempia asiakastilaisuuksia, saleja on helppo yhdistellä sekä keskenään että Logomo-saliin. Kokoustekniikka ja muun muassa ruokateemat avaavat Logomoon aivan uusia ulottuvuuksia, vain mielikuvitus on rajana.

Moneen taipuvan Teatro-salin liikuteltava lava ja -nouseva katsomo mahdollistavat monenlaiset tapahtumat ja esitykset stand-upista teatteriin ja yritysjuhlista konsertteihin.

Teatrossa myös Dinner&Show -konsepti nousee uudelle tasolle. Nyt esitykset ja illallinen voidaan yhdistää samaan tilaan. Tästä hyvä esimerkki on marras-joulukuussa salissa esitettävä Circus White, johon Cirque du Soléilista tutut Pauliina Räsänen ja Slava Volkov ovat kehittäneet henkeäsalpaavan ilma-akrobatiakoreografian. Kaikki on valkoista, myös menu.

Teatro-galleria on perinteisempi tapahtumatila, jonka erikoisuutena ovat Logomo-salin suuntaan aukeavat suuret lasitetut holvikaaret. Se on yhdistettävissä Teatro-saliin korkeiden pariovien kautta.

Uudistettujen tilojen myötä Logomossa voi järjestää entistä mielenkiintoisempia asiakastilaisuuksia, seminaareja kuin iltatilaisuuksiakin, kun tiloja saa yhdisteltyä seiniä ja ovia avaamalla.

Tervetuloa tutustumaan, ota yhteys, sovitaan aika: myynti@logomo.fi / 029 123 4808