Tunne naapurisi -tilaisuuksissa logomolaiset verkostoituvat

Logomossa järjestetään säännöllisesti Tunne naapurisi -tilaisuuksia. Konttorin ja Byrån yritykset pääsevät niissä esittäytymään, tutustumaan toisiinsa ja verkostoitumaan.

Sampsa Jolma kierteli esittäytymässä uusille naapureilleen.
Sampsa Jolma kierteli esittäytymässä uusille naapureilleen.

Torstaina 2. helmikuuta naapurit pääsivät kurkistamaan Rocky Horror Show’n kulissien taakse Logomoon juuri muuttaneen Auran Aaltojen tarjotessa aamupalaa. Niin ikään Byrån puolelle vastikään muuttanut Jabadabaduu saapui myös tervehtimään uusia naapureitaan, ja Rocky Horror Show’n tuottaja Hilkka Aarela kertoi produktion taustoista.

Auran Aaltojen päätoimittaja ja Mediatakojat Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Jolma kertoo, että ensivaikutelmat Logomosta kahden päivän jälkeen ovat positiiviset.

–Tämä oli meille oikea ratkaisu. Saamme lisää näkyvyyttä ja olemme lähempänä kuuntelijaa, hän kehuu.

Tunne naapurisi -tilaisuudessa Jolma esittäytyi uusille naapureilleen.

–On hienoa päästä näkemään naapureita ja esittäytymään heille. Tämän jälkeen on helpompi kohdata ja törmätä. Tällaisten tilaisuuksien kautta on helppo löytää yhtymäkohtia muiden tekijöiden ja yritysten kanssa, hän tiivistää.

Yhteisten aamukahvien ääressä toinenkin puoli talosta tutuksi

Sari Salo ja Taina Kuuskorpi sattuivat samaan pöytään Henna Niemen (Ovenia Oy) ja Tuomas Kurjen (Innolink Staff Oy) kanssa.
Sari Salo ja Taina Kuuskorpi sattuivat samaan pöytään Henna Niemen (Ovenia Oy) ja Tuomas Kurjen (Innolink Staff Oy) kanssa.

Konttorissa toimivan Mallitoimisto Modelpointin omistaja Sari Salo sekä Luovin Oy:n toimitusjohtaja Taina Kuuskorpi kertovat käyvänsä Tunne naapurisi -tilaisuuksissa aina kun voivat.

–Konttorin puolella näkee tietysti toisia konttorilaisia, mutta näissä pääsee tapaamaan myös Byrån puolen väkeä. Heihin kun ei välttämättä samalla tavalla törmää, Salo hymyilee.

–Nämä tilaisuudet luovat mahdollisuuksia yhteistyöhön ja samalla tieto omasta yrityksestä leviää. Logomo kun on niin monipuolinen, että täältä löytyy toimialalta kuin toimialalta tekijöitä, Kuuskorpi sanoo.

Logomo on molempien mielestä erinomainen paikka oman yrityksen tarpeisiin.

Sari Salo ja Taina Kuuskorpi kehuvat Logomon yhteishenkeä.
Salo ja Kuuskorpi kehuvat Logomon yhteishenkeä.

–Täällä on ollut alusta asti hyvä energia. Pidän siitä yhteisöllisyydestä, jota täällä on. Myös sijainnin, toimivuuden ja saatavilla olevien kokoustilojen kanssa kokonaisuus on minulle tosi hyvä, Salo kehuu.

Kuuskorpi on samoilla linjoilla.

–Logomo on Turun alueen edustavin paikka yritykselle. Se on tunnettu, ja sillä on hyvä imago. Teen luovaa työtä, ja senkin kannalta täällä on hyvin luonnollista olla.

Juttua riittäisi pitkäksikin aikaa, mutta työt kutsuvat. Onneksi kalenterista löytyy jo seuraava Tunne naapurisi -tilaisuus – silloin logomolaiset kohtaavat toisensa The Voice of Finlandin kulisseissa.

Teksti ja kuvat: Iidaliisa Pardalin