Vetovoimainen Logomo on verkostoitumiseen kannustava ja inspiroiva

Marraskuussa 2016 toteuttamamme toimitilakyselyn tulokset olivat vakuuttavat. Logomossa toimivat yritykset ovat tyytyväisiä talon nykyaikaisiin ja toimiviin tiloihin. Myös sijaintia ja saavutettavuutta arvostetaan. Monet vastaajat kokivat yrityksen sijainnin Logomossa parantavan liiketoiminnan menestymismahdollisuuksia.

Logomon toimitiloissa, Byråssa ja Konttorissa, työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 70 yrityksessä. Vuokralaiset ovat tyytyväisiä erityisesti talon vetovoimaisuuteen, tunnettuuteen, sijaintiin, ja saavutettavuuteen.

– Tänne on vastaajien mukaan helppo tulla niin julkisilla, pyörällä, kävellen kuin autollakin – ja tämä koskee myös asiakkaita, joita yritykset mielellään kutsuvat tapaamisiin Logomoon. Tiloja pidetään ylipäätään edustavina, verkostoitumiseen kannustavina ja inspiroivina, Logomon toimitilapäällikkö Kirsi Ranta kertoo.

– Vastausten mukaan myös yritysten tulevaisuudennäkymät ovat positiiviset muun muassa liikevaihdon kehitysnäkymiä arvioitaessa. Useissa yrityksissä henkilökunnan määräkin on nousussa, Ranta iloitsee.

 

Logomo tunnetaan erittäin hyvin myös Turun ulkopuolella, mikä nostaa kiinnostavuutta yritysten miettiessä mahdollista sijoittumistaan. Staria Oyj on toiminut Logomossa nyt yli kolme vuotta.

– Hyvät kulkuyhteydet vaikuttivat siihen, että valitsimme toimipisteeksi Logomon. Erityisesti juna-aseman läheisyys on plussaa, kun toimistoja on pelkästään Suomessa kuudella eri paikkakunnalla. Olemme olleet tyytyväisiä: Logomon työyhteisö on aktiivinen ja inspiroiva, ja täällä myös kehitetään asioita yhteistyössä vuokralaisten kanssa, kertoo Staria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Tommila.

Kuudentena toimintavuotenaan Logomo on vetovoimainen, katsoo sitä miltä kantilta hyvänsä.