Skip to main content

Korona on vaikuttanut tapahtuma-alaan isosti, joten tarve uusille tapahtuman tekijöille on suuri. Logomo järjestää ensimmäistä kertaa 22.9.2021 Ammattina elämykset -rekrytointitapahtuman, jonka tavoitteena on rekrytoida uusia työntekijöitä Logomon tapahtumiin. 

Tapahtuma järjestetään yhdessä Logomon yhteistyökumppanien kanssa. Töitä on tarjolla monipuolisesti esimerkiksi siistijöille, kokeille, baarityöntekijöille, AV- ja esitystekniikan asiantuntijoille sekä järjestyksenvalvojille. Eezy Henkilöstöpalvelut tulee myös kouluttamaan Logomoon uusia tekijöitä HoReCa-puolelle täsmäkoulutuksilla syksyn ja kevään aikana.  

Ammattina elämykset -tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan erilaisiin työtehtäviin, joita onnistuneen tapahtuman järjestämiseen kuuluu. Päivän aikana on mahdollista osallistua ohjatuille esittelykierroksille, joissa tapahtumien järjestämiseen pääsee perehtymään konkreettisesti. Esittelykierrosten jälkeen rekrytointipäivän osallistujan on mahdollista ilmoittaa yrityksille kiinnostuksestaan työskennellä Logomossa. Tapahtuman jälkeen on mahdollista jäädä istumaan iltaa Logomon Teatroon.  

“Halusimme luoda täysin uudenlaisen rekrytointitapahtuman”

Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä kuvaa tapahtumaa ainutlaatuiseksi mahdollisuudeksi osaaville tekijöille. 

“Halusimme luoda täysin uudenlaisen tapahtuman, jossa pääsemme näyttämään hakijoille kaiken sen ammattitaidon ja työpanoksen, jonka elämyksien järjestäminen vaatii. Haluamme tutustuttaa hakijat tähän ainutlaatuiseen taloon ja sen myötä saada heidät innostumaan työnteosta meidän talossamme sekä tapahtuma-alalla”, Rytsä kertoo.  

Työmahdollisuuksiin tutustuessa pääsee tapahtuman kävijä myös nauttimaan Logomon ravintolamaailman tarjoiluista. Myös audiovisuaalista herkkua on tarjolla.  

“Tapahtumaan osallistujat pääsevät myös ensimmäisten joukossa kuuntelemaan Logomon uutta PA-järjestelmää, joka on Suomessa ainoa laatuaan”, Rytsä kertoo.

Tapahtuma on luotu yhdessä lukuisien yhteistyökumppanien kanssa

Rytsä suosittelee päivää kaikille, joita kiinnostaa olla mukana toteuttamassa ammattitaitoisia tapahtumia.  

“Logomossa poikkeuksellista ja ainutlaatuista ovat useat eri ammattitaitoiset kumppanit. Halusimme luoda rekrytointipäivän yhdessä näiden kumppaneiden kanssa, jotka ovat mukanamme luomassa elämyksiä päivittäin. Ammattina elämykset – tapahtumassa pääsee monipuolisesti näkemään eri alojen ammattilaisia ja kokeilemaan tapahtumatuotannon arkea.” 

Tapahtuma toteutetaan terveysturvallisesti ja tuoreimpia suosituksia ja mahdollisia rajoitteita noudattaen.  

Paikkoja tapahtumaan on rajatusti, joten kannattaa olla nopea. Ilmoittautumisaikaa on 16.9.2021 klo 16:00 asti. 

Tapahtumassa mukana

Logomo
Sunborn– ravintolatoiminta
Securitas– turvallisuus
Bright– tekniikka
Band Age– tapahtumatuotanto
Eezy– henkilöstöpalvelut

Ilmoittaudu mukaan tästäLisätietojaTakaisin uutisiin

Ohjelma

  • 17:30 ovet avautuvat. Tarjolla pientä syötävää ja juotavaa
  • 18:00 Tilaisuuden avaus – Logomon toimitusjohtaja Päivi Rytsä
  • 18:10 Yhteistyökumppanit esittäytyvät
  • 18:30 Ohjatut esittelykierrokset, jossa pääset näkemään ja kokemaan mitä tapahtumien järjestämisessä tarvitaan
  • 19:45 Tilaisuuden yhteenveto sekä mahdollisuus ilmoittaa kiinnostuksesta työskentelyyn Logomossa
  • 20:00 Halukkaille jatkot Teatrossa (K-18)