Skip to main content

Etsimme ravintolapäällikköä

Oletko sinä ammattitaitoinen, innokas, innovatiivinen ja kehittämiskykyinen tekijä? Haluamme juuri sinut Logomon ravintolapäälliköksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Ravintolapäällikkönä vastaat ja huolehdit siitä, että Logomon asiakkaat saavat parasta palvelua, oli kyseessä sitten lounas, väliaikakahvit tai show & dinner.

Olet erityisesti mukana mahdollistamassa, että visiomme Logomosta Euroopan parhaana tapahtumatalona vuonna 2025 toteutuu. Innovatiiviset ja laadukkaat ravintolapalvelut ovat tämän vision ytimessä.

Kuulemmehan sinusta 26.12. mennessä!

Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet

Logomo työpaikkana

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii entisessä VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Logomossa järjestetään konsertteja, kokouksia, seminaareja, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Vuonna 2019 Logomossa pidettiin yli 1 300 eri tilaisuutta, ja talon kävijämäärä oli 377 000 henkilöä. Logomon toimitiloissa työskentelee päivittäin yli 400 ihmistä noin 90 yrityksessä.

Logomolla on taustatukena Sunborn-konsernin yli 40-vuotinen kokemus hotelli- ja ravintola-alalta. Sunborn Events Oy, yksi Turun ja Varsinais-Suomen suurimmista catering-palvelujen ja tapahtumien tuottajista, omistaa Logomosta 61%. Samaan konserniin kuuluvat mm. Naantalin Kylpylä, Ruissalon Kylpylä ja Helsingin Kulttuuritalo. Tutustu Sunborn Eventsiin: https://www.sunbornevents.fi

Takaisin uutisiin