Skip to main content

Koronainfo

Näin nautit tapahtumista turvallisesti Logomossa

Arvoisa tapahtumavieras! Me Logomossa odotamme innolla sinua vieraaksemme ja olemme laatineet seuraavat ohjeet, joiden avulla varmistamme sinulle turvallisen tapahtumakäynnin. Seuraamme myös tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Saapuminen Logomoon

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Vaikka käytössämme on useampia sisäänkäyntejä, on hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen. Voit tarkistaa sisäänkäynnin sijainnin etukäteen tapahtumakalenterista.
Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäyntien ja narikan yhteydessä.

Tapahtuman aikana

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käsidesipisteitä on useita ja järjestyksenvalvojat ohjeistavat tapahtumavieraita tarvittaessa.
Kaikissa Logomon wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. Tiloja siivotaan tehostetusti.
Jos kurkkua tai nenää alkaa kutittaa, muistathan suojata suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

Tarjoilujen nauttiminen

Voit tilata väliaikatarjoilut etukäteen netissä tästä osoitteesta. Jokaiselle tarjoilut tilanneelle varataan oma pöytäpaikka.

Me huolehdimme myös näistä

SIIVOUS: Logomon siivousta on tehostettu. Kaikkiin yleisten kosketuspintojen puhdistukseen kiinnitetään erityishuomiota.

 

ILMASTOINTI: Logomossa ilmanvaihdossa sisäilma vaihdetaan aina puhtaaseen ulkoilmaan. Myös Logomon korkeat tapahtumatilat varmistavat osaltaan ilmanvaihdon toimivuuden.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.