Koronainfo

Näin nautit tapahtumista turvallisesti Logomossa

Arvoisa tapahtumavieras! Me Logomossa odotamme innolla sinua vieraaksemme ja olemme laatineet seuraavat ohjeet, joiden avulla varmistamme sinulle turvallisen tapahtumakäynnin. Seuraamme myös tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Koronapassi

Tällä hetkellä Logomon tilaisuuksissa on käytössä koronapassi. Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 50 henkilöä.

Koronapassi (EU:n koronatodistus) koostuu neljästä osasta, joista yhden on oltava voimassa, jotta koronapassi on voimassa:

     – koronarokotustodistus (2 rokoteannosta)

TAI

     – testitulostodistus (negatiivinen koronatestitulos maks. 72 h aiemmin)

TAI

     – todistus alle 6 kk aiemmin sairastetusta koronavirustaudista

TAI

-Koronapassin saavat henkilöt, jotka ovat sairastaneet koronan ja saaneet lisäksi yhden koronarokotuksen. Tällaisessa tapauksessa heille tulee rokotustodistukseen merkintä 1/1 kohtaan ”saadut rokoteannokset”.

Koronapassina toimii Omakanta-sivulta ladattava EU:n digitaalinen koronatodistus, jonka voi ladata osoitteesta kanta.fi.

Koronapassi luetaan digitaalisesti puhelimen tai muun älylaitteen ruudulta tai printattuna paperilta. Otathan huomioon, että pelkkä QR-koodi ei riitä, vaan asiakkaalla tulee olla koronapassista koko todistuksen ensimmäinen sivu näytettävissä.

Koronapassia voidaan vaatia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta.

Saapuminen Logomoon

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Välttääksemme sisääntulon ruuhkautumista otamme yleisön sisään porrastetusti. Vaikka käytössämme on useampia sisäänkäyntejä, on hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen. Voit tarkistaa sisäänkäynnin sijainnin etukäteen tapahtumakalenterista.
Huomioithan toiset tapahtumavieraat säilyttämällä THL:n ohjeistuksen mukaisen turvavälin.
Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäyntien ja narikan yhteydessä.

Tapahtuman aikana

Huomioithan, että lippujen paikkanumerot eivät välttämättä päde. Olemme rajoittaneet katsomon kapasiteettia ja ohjeistamme yleisöä paikan päälle. Näin varmistamme väljät oltavat myös katsomossa. Voit nauttia tapahtumasta omassa seurueessasi.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kansallisen kasvomaskisuosituksen mukaan hengityssuojainta on hyvä käyttää silloin, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.
Kasvomaskeja on saatavilla kaikissa anniskelupisteissä.

Lue lisää kasvomaskien käytöstä täältä.

Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käsidesipisteitä on useita ja järjestyksenvalvojat ohjeistavat tapahtumavieraita tarvittaessa.
Kaikissa Logomon wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. Logomon henkilökunta huolehtii, ettei wc-tiloissa pääse syntymään ruuhkaa. Tiloja siivotaan tehostetusti.
Jos kurkkua tai nenää alkaa kutittaa, muistathan suojata suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.
Logomon tilat ovat isot ja väljät. Logomon tapahtumatilat on suunniteltu sekä yleisömäärä mitoitettu terveysturvallisesti. Asiakaspaikat on aseteltu turvavälein ja anniskelu-pisteitä on useita. Pyydämme huomioimaan turvavälit myös jonottamisessa.

Tarjoilujen nauttiminen

Muistathan tilata väliaikatarjoilut etukäteen netissä tästä osoitteesta. Jokaiselle tarjoilut tilanneelle varataan oma pöytäpaikka. Varaa tarjoilut etukäteen myös silloin, mikäli haluat nauttia virvokkeita tai syötävää jo ennen tapahtumaa.
Tarjoilut etukäteen verkkokaupasta ostamalla varmistat itsellesi nimikoidun pöydän tapahtuman aikana.
Anniskelupisteet sijaitsevat erillään esiintymistilasta. Anniskelutiloissa kaikille asiakkaille on oma pöytäpaikka.

Kokousvieraat

Logomon valttina on erikokoisten tilojen valikoima: väljissä kokoustiloissa turvavälien säilyttäminen onnistuu vaivattomasti. Moniin kokoustiloihin on myös oma sisäänkäynti.
Tilojen hygieniasta huolehditaan tehostetusti, ja käsidesimahdollisuus on järjestetty kaikkiin kokoustiloihin.
GOTO-neuvottelutilaan on asennettu videoneuvottelulaitteisto, jonka avulla videokokoukset onnistuvat isommankin tiimin kanssa.
Kokoustarjoiluiksi Logomo Kitchen valmistaa take away -tuotepaketteja päivittäin vaihtuvista tuoreista vaihtoehdoista. Paketit tuodaan valmiiksi kokoustilaan.

Me huolehdimme myös näistä

SIIVOUS: Logomon siivousta on tehostettu. Kaikki yleiset kosketuspinnat, kuten tasot, kahvat ja kaiteet puhdistetaan tihennetyllä aikataululla. Tapahtumatilat myös desinfioidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen.
ILMASTOINTI: Logomossa ilmanvaihdossa sisäilma vaihdetaan aina puhtaaseen ulkoilmaan. Myös Logomon korkeat tapahtumatilat varmistavat osaltaan ilmanvaihdon toimivuuden.
LOGOMON OMA HENKILÖKUNTA: Käytämme kasvomaskeja aina yleisötiloissa, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.