Koronainfo

Näin nautit tapahtumista turvallisesti Logomossa

Arvoisa tapahtumavieras! Me Logomossa odotamme innolla sinua vieraaksemme ja olemme laatineet seuraavat ohjeet, joiden avulla varmistamme sinulle turvallisen tapahtumakäynnin. Seuraamme myös tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.

Tulethan tapahtumiin kuitenkin ainoastaan terveenä, jotta voimme varmistaa turvallisen tapahtumatoiminnan jatkossakin.

Saapuminen Logomoon

Saavuthan paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Välttääksemme sisääntulon ruuhkautumista otamme yleisön sisään porrastetusti. Vaikka käytössämme on useampia sisäänkäyntejä, on hyvä varautua myös ulkona jonottamiseen. Voit tarkistaa sisäänkäynnin sijainnin etukäteen tapahtumakalenterista.
Huomioithan toiset tapahtumavieraat säilyttämällä THL:n ohjeistuksen mukaisen 1–2 metrin turvavälin.
Käsidesipisteitä on muun muassa sisäänkäyntien ja narikan yhteydessä.
Narikkaan jonotus tapahtuu merkittyjä väyliä pitkin turvaväleistä huolehtien. Suosithan narikassa korttimaksua käteisen sijaan.
Narikasta tapahtumavieraat ohjataan suoraan katsomotiloihin. Suosi portaita hissin käytön sijaan. Hisseissä sallittu henkilömäärä on rajattu kahteen käyttäjään kerralla.
Seuraathan kulkusuuntaopasteita liikkuessasi tapahtumatiloissa.

Tapahtuman aikana

Huomioithan, että istumapaikkasi saattaa muuttua. Olemme rajoittaneet katsomon kapasiteettia ja ohjaamme yleisön paikalle. Näin varmistamme turvavälit myös katsomossa. Samaan seurueeseen kuuluvat henkilöt saavat istua vierekkäin.
Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Kansallisen kasvomaskisuosituksen mukaan hengityssuojainta on hyvä käyttää silloin, kun lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista.
Kasvomaskeja myydään Logomo-salin aulassa sekä kaikissa anniskelupisteissä.
Lue lisää kasvomaskien käytöstä täältä.
Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta. Kädet kannattaa pestä erityisesti, kun tulet ulkoa sisään, aina wc-käynnin jälkeen tai kun olet niistänyt, yskinyt tai aivastanut. Pese käsiä vedellä ja saippualla ainakin 20 sekunnin ajan. Käsidesipisteitä on useita ja järjestyksenvalvojat ohjeistavat tapahtumavieraita tarvittaessa.
Kaikissa Logomon wc-tiloissa on kosketusvapaat hanat. Logomon henkilökunta huolehtii, ettei wc-tiloissa pääse syntymään ruuhkaa. Tiloja siivotaan tehostetusti.
Jos kurkkua tai nenää alkaa kutittaa, muistathan suojata suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

Tarjoilujen nauttiminen

Muistathan tilata väliaikatarjoilut etukäteen netissä tästä osoitteesta. Jokaiselle tarjoilut tilanneelle varataan oma pöytäpaikka. Varaa tarjoilut etukäteen myös silloin, mikäli haluat nauttia virvokkeita tai syötävää jo ennen tapahtumaa.
Tarjoilut etukäteen verkkokaupasta ostamalla varmistat itsellesi nimikoidun pöydän tapahtuman aikana.
Anniskelupisteet sijaitsevat erillään esiintymistilasta. Anniskelutiloissa kaikille asiakkaille on oma pöytäpaikka.

Kokousvieraat

Logomon valttina on erikokoisten tilojen valikoima: väljissä kokoustiloissa turvavälien säilyttäminen onnistuu vaivattomasti. Moniin kokoustiloihin on myös oma sisäänkäynti.
Tilojen hygieniasta huolehditaan tehostetusti, ja käsidesimahdollisuus on järjestetty kaikkiin kokoustiloihin.
GOTO-neuvottelutilaan on asennettu videoneuvottelulaitteisto, jonka avulla videokokoukset onnistuvat isommankin tiimin kanssa.
Kokoustarjoiluiksi Logomo Kitchen valmistaa take away -tuotepaketteja päivittäin vaihtuvista tuoreista vaihtoehdoista. Paketit tuodaan valmiiksi kokoustilaan.

Me huolehdimme myös näistä

SIIVOUS: Logomon siivousta on tehostettu. Kaikki yleiset kosketuspinnat, kuten tasot, kahvat ja kaiteet puhdistetaan tihennetyllä aikataululla. Tapahtumatilat myös desinfioidaan jokaisen tilaisuuden jälkeen.
ILMASTOINTI: Logomossa ilmanvaihdossa sisäilma vaihdetaan aina puhtaaseen ulkoilmaan. Myös Logomon korkeat tapahtumatilat varmistavat osaltaan ilmanvaihdon toimivuuden.
LOGOMON OMA HENKILÖKUNTA: Käytämme kasvomaskeja aina yleisötiloissa, huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja tulemme töihin vain terveinä.
NOUDATAMME VIRANOMAISTEN OHJEITA: Seuraamme tarkasti hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeistuksia koronaviruksen ehkäisemiseksi ja olemme sitoutuneet noudattamaan niitä.