: Skip to main content

Koko kesä radalla – Logomon Terassikesä on suurempi, kauniimpi ja äänekkäämpi kuin koskaan

Logomon Terassikesä on tänä vuonna yli seitsemän viikon pituinen taide- ja kulttuurifestivaali. About Art 2023 -nykytaidenäyttelyn lisäksi Logomossa nähdään kaiken kaikkiaan yli 60 esiintyjää.

Monipuolisista keikkailloistaan tunnettu Logomon Terassikesä laajenee koko kuumimman kesäkauden mittaiseksi kulttuurifestariksi. Logomon Teatron urbaanilla tapahtuma-alueella on luvassa muun muassa Suomen kärkiartistien ulkoilmakeikkoja sekä ennätysmäärä täysin maksutonta ohjelmaa, kuten graffiti- ja DJ-työpajoja, katusirkusta sekä kulttuurikirppis.

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy aina, kun alueella ei ole käynnissä maksullista ohjelmaa.

Logomon edusta muuttuu kaikille avoimeksi, urbaaniksi kaupunkipuistoksi seitsemän viikon ajaksi, jonne voi tulla niin syömään, keikalle kuin istumaan iltaa. Terassialueelle vaikutteita on haettu etenkin Berliinin ja Tallinnan Telliskiven rouheista kaupunkiympyröistä. Piha-alue koostuu Asio Otus -viiniloungesta, Brooklyn graffititerassista sekä päälava-alueesta. Piha-alueen ja sen 120 metriä pitkän aidan tulee maalaamaan graffititaiteella urbaanin taiteen ja kulttuurin tukiyhdistys Freshcode ry.

Alueelta tulee löytymään 1 500 asiakaspaikkaa, joiden joukossa on niin eturivin seisomapaikkoja kuin monipuolisia istuma-alueita.

Terassikesän ohjelma

Maksullisen ohjelman lisäksi luvassa on runsaasti maksutonta ohjelmaa. Keikkojen päätteeksi Teatroon pääsee iltaisin maksutta kuuntelemaan DJ-musiikkia tai trubaduureja noin klo 21 alkaen.

Sunnuntaisin Asio Otus Wine Lounge:ssa järjestetään maksuttomat Asio Otus x Logomo Terrace sunnuntaiklubit, jossa vierailevat Turun yöelämästä tutut DJ:t.

Lisäksi kesän aikana nähdään Logomon ensimmäiset, alkoholittomat Sober Furious -bileet, joissa ainoana stimulanttina toimivat musiikki ja ihmiset.

Katso koko ohjelma tästä

PvmKloTapahtumaPaikkaLippulinkkiLisätiedot
ke 9.8.klo 19–01Sober Furious goes TerassikesäPäälavaLiput »Lisätietoja»
to 10.8.klo 20Maija VilkkumaaPäälavaLiput »Lisätietoja »
to 10.8.keikan jälkeenDJ G.P.Y.R.O.TeatroVapaa pääsy
pe 11.8.klo 20J. KarjalainenPäälavaLiput »Lisätietoja »
pe 11.8.keikan jälkeenTrubaduuri LeeniTeatroVapaa pääsy
la 12.8.klo 19Poets of The Fall + Cyan KicksPäälavaLiput »Lisätietoja »
to 17.8.klo 20Turun Taiteiden Yö: Kuumaa (S)PäälavaLiput »Lisätietoja »
pe 18.8.klo 19Maustetytöt + Litku KlemettiPäälavaLiput »Lisätietoja »
la 19.8.klo 20PopedaPäälavaLiput »Lisätietoja »
la 19.8.keikan jälkeenBertenyi & Riihimäki DuoTeatroVapaa pääsy

TERASSIKESÄN KAUSIKORTIT

Logomon Terassikesän kausikortilla pääsee osallistumaan kaikkiin Terassikesän maksullisiin tapahtumiin, pois lukien Ismo Leikolan keikat. Kausikortteja oli myynnissä rajallinen määrä, ja ne myytiin loppuun ennakkoon.

ABOUT ART 2023 – Suomen suurin nykytaiteen ryhmänäyttely

Samaan aikaan Terassikesän kanssa Logomoon rakentuu 30.6.–20.8. myös Suomen suurin nykytaiteen ryhmänäyttely. Logomon ja Makasiini Contemporaryn ABOUT ART 2023 -kesänäyttely esittelee teoksia yli kolmeltakymmeneltä kotimaiselta ja kansainväliseltä taiteilijalta. Taiteilijoiden joukossa on lahjakkaita nuoria lupauksia sekä uransa jo vakiinnuttaneita konkareita Suomesta ja ulkomailta.

Monipuolinen ja taiteen eri muotoja kattavasti esittelevä näyttely rakentuu Logomon aulatilaan.Yli tuhatneliöisessä näyttelytilassa nähdään teoksia nykytaiteen eri kentiltä maalausten, veistosten ja valokuvien muodossa.

Näyttely avoinna 30.6.–20.8.2023
ma–la 11–19, su 12–18

Pääsymaksu 10 €
Eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet 7 €
Alle 16-vuotiaat ilmaiseksi

Terassikesän keikoille tulijat saavat ostettua näyttelylipun edullisemmin keikkalipun oston yhteydessä.

Lue lisää »

Joka päivä on terassikesä

7.–20.8.2023

About Art 2023-näyttelyLogomo Kitchen (lounas)Teatro (pizzeria)
ma-ti11–199–16 (10.30–13.30)16–19 (16–19)
ke-pe11–199–16 (10.30–13.30)16–01 (16–23)
la11–1911–01 (12–22)
su12–1812–18 (12–18)

Lisäksi ratapihalla ravintola Ahi Ahi on avoinna tapahtumailtoina klo 18–22.

Monipuolinen ravintolatarjonta

TEATRO BAR

Logomon täysin uusittu Teatro bar muuttui kevään aikana ravintolaksi, jossa iltaisin napolilaistyyppistä pizzaa.

Pizzaa on saatavilla joka päivä. Pizzat paistetaan Teatron keittiössä aidossa italialaisessa kiviarinauunissa.

AHI AHI

Ravintola Ahi Ahi tarjoilee keikkailtoina poke bowleja havaijilaisella vivahteella. Suosittu pop-up ravintola on aikaisempina kesinä sijainnut Naantalissa sekä Turussa Vanhan Suurtorin läheisyydessä. Ahi Ahin raikkaat, alusta asti paikan päällä rakennetut poke bowlit sopivat lämpimiin kesäiltoihin erinomaisesti.

Ahi Ahi on avoinna Terassikesän tapahtumailtoina klo 18–22.

ASIO OTUS WINE LOUNGE

Asio Otus Wine Loungessa nautitaan rennosta kesäfiiliksestä ja hyvästä viinistä. Kuutena kesäsunnuntaina järjestettävä Asio Otus x Logomo Terrace muuttaa Asio Otus -terassin kotoisaksi jokaiselle, joka haluaa tulla nauttimaan hyvästä seurasta pehmeiden soundien saattelemana. Tyylikkäimmät tahdit tarjoavat Turun yöelämästä tutut DJ:t.

BROOKLYN GRAFFITITERASSI

Brooklyn graffititerassi toimii Terassikesävieraiden tankkauspisteenä, josta löytyy niin juoma- kuin ruokatarjontaa. Piha-alueen ja sen 120 metriä pitkän aidan tulee maalaamaan graffititaiteella urbaanin taiteen ja kulttuurin tukiyhdistys Freshcode ry.

Info

ALUEKARTTA (klikkaa suuremmaksi)

SAAPUMINEN

Logomo sijaitsee Turun entisen päärautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä osoitteessa Junakatu 9. Tapahtuma-alueelle pääsee erittäin kätevästi Turun keskustan puolelta Logomon siltaa pitkin.

Parkkipaikkoja on hyvin rajoitetusti tapahtuma-alueen lähistöllä. Suosittelemmekin, että saavut alueelle jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla.

Katso tarkemmat saapumisohjeet.

 

IKÄRAJAT

Tapahtumailtoina Terassikesä-alue muuttuu maksulliseksi ja ikärajalliseksi klo 18 alkaen. Taiteiden yön Kuumaa:n keikkaa lukuun ottamatta, keikkojen ikäraja on 18 vuotta.

TURVALLISEN TILAN PERIAATTEET

Logomo noudattaa tapahtumissaan turvallisemman tilan periaatteita. Tapahtumissamme jokaisella on oikeus tuntea olonsa turvalliseksi ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta.

Mikäli kohtaat Logomon Terassikesässä ahdistavaa tai muuten epäsopivaa tai häiritsevää käytöstä, kerrothan siitä heti järjestyksenvalvojalle tai muulle henkilökunnalle. Tavoitat henkilökunnan sähköpostitse osoitteesta info@logomo.fi myös tapahtuman jälkeen.

Turvallisemman tilan periaatteilla ja toimintatavoilla pyritään luomaan tila, jossa kaikki pyrkivät omalla toiminnallaan rakentamaan yhdenvertaista, kunnioittavaa ja avointa ilmapiiriä ja keskustelua.

Kannustamme kaikkia osallistujia aktiivisesti luomaan ilmapiiriä, jossa toistemme turvallisuus ja hyvinvointi ovat prioriteetteja.

  • Kunnioita toisen henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa.Et voi tietää toisen rajoja kysymättä niistä. Kysy siis ennen kuin esimerkiksi kosket toiseen. Kuuntele ja muuta käytöstäsi, jos joku ilmaisee sinulle, että käytöksesi tekee heidän olonsa epämukavaksi.
  • Kunnioita kaikkia, älä tee oletuksia.Älä tee oletuksia kenenkään seksuaalisuudesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, etnisyydestä, uskonnosta, arvoista, sosioekonomisesta taustasta, toimintakyvystä tai terveydestä. Ole tietoinen omista etuoikeuksistasi.
  • Ei kehosyrjintää.Älä kommentoi toisen kehoa. Jätä myös pois kommentit toisten ruoka-annoksista ja syömisestä.
  • Kunnioita toisten mielipiteitä, uskomuksia, kokemuksia ja eriäviä näkökantoja. Älä pilkkaa, ivaa, halvenna, sysää syrjään tai nolaa ketään puheillasi, käytökselläsi tai teoillasi.
  • Ole vastuussa omasta toiminnastasi ja käytöksestäsi.Ole tietoinen, että toiminnallasi on vaikutus toisiin ihmisiin hyvistä aikomuksistasi huolimatta.
  • Ole mukana luomassa kaikille turvallisempaa tilaa. Puutu näkemääsi syrjintään.

Keikkakuvat: Jan Trygg // IG: @jantryggphoto