Tila sijaitsee Konttorin neljännessä kerroksessa, jonne kulku on hissillä läheltä ulko-ovea. Tila on 160m², johon kuuluu kaksi neuvottelu­­huonetta, wc ja minikeittiö, loput avotilaa. Isot sisä­­ikkunat Konttorin sisä­­pihalle, joista valo tulvii tilaan. Valoisa toimisto­tila on mahdollista räätälöidä monen­laiseen käyttöön.

Logomo Byrå ja Logomo Konttori muodostavat luovan talouden keskuksen, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin. Tarjoamme inspiroivan ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Logomon yrityksillä on käytössään myös monipuolinen valikoima edustavia yhteisiä tiloja: talosta löytyy koulutus- ja kokoustiloja, avaria aulatiloja, yhteiskeittiöitä ja saunatiloja. Logomoon on mukava kutsua asiakkaita.

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Tilan tiedot

Sijainti
Logomo, Konttori
Toimitilan koko
160 m²
Kerros
4 (kulku hissillä)
Vapautuu
15.8. tai sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirsi Ranta
Office Facilities Manager
040 054 9499
kirsi.ranta@logomo.fi