Tila sijaitsee Logomon yhteisöllisessä Byråssa, keskeisellä paikalla. Tila on 238 m², avara ja viihtyisä kaksikerroksinen toimisto. Tilasta löytyy kaksi omaa neuvottelutilaa, kaksi minikeittiötä sekä wc. Tässä tilassa on myös upeat kattoikkunat.

Logomo Byrå ja Logomo Konttori muodostavat luovan talouden keskuksen, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin. Tarjoamme inspiroivan ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Logomon yrityksillä on käytössään myös monipuolinen valikoima edustavia yhteisiä tiloja: talosta löytyy koulutus- ja kokoustiloja, avaria aulatiloja, yhteiskeittiöitä ja saunatiloja. Logomoon on mukava kutsua asiakkaita.

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Tilan tiedot

Sijainti
Logomo, Byrå
Toimitilan koko
231 m²
Kerros
2
Vapautuu
Sopimuksen mukaisesti

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirsi Ranta
Office Facilities Manager
040 054 9499
kirsi.ranta@logomo.fi