Sopimuksen mukaan vapautuva valoisa tila levittäytyy kahteen kerrokseen Logomon Byråssa. Neliöitä tilassa on 231 m². Avaran tilan alakerrasta löytyy oma wc ja minikeittiö, loput avotilaa. Kulku kerrosten välillä tapahtuu omaa portaikkoa pitkin. Yläkertaan tulvii valoa suurista kattoikkunoista ja alakerrassa ikkunat ovat Köydenpunojankadulle päin.

Logomo Byrå ja Logomo Konttori muodostavat luovan talouden keskuksen, jossa viihtyisyys, yhteisöllisyys ja luovuus yhdistyvät uusimpaan tekniikkaan ja parhaimpiin toimitilaratkaisuihin. Tarjoamme inspiroivan ympäristön kilpailukykyiseen hintaan. Logomon yrityksillä on käytössään myös monipuolinen valikoima edustavia yhteisiä tiloja: talosta löytyy koulutus- ja kokoustiloja, avaria aulatiloja, yhteiskeittiöitä ja saunatiloja. Logomoon on mukava kutsua asiakkaita.

Logomo on kulttuurin, taiteen ja luovan talouden keskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa rautatieaseman ja ydinkeskustan läheisyydessä Turussa. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia.

Tilan tiedot

Sijainti
Logomo, Byrå
Toimitilan koko
231 m²
Kerros
2-3 (kaksikerroksinen tila)
Vapautuu
sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirsi Ranta
Office Facilities Manager
040 054 9499
kirsi.ranta@logomo.fi