105 Dance Complex: THE INDEPENDENCE SHOW

To 12.11.2020
Osta liput »

Liput

Pääsyliput: 26,00€
Pääsyliput (alle 12v.): 16,00€
Hinnat sisältävät narikan

Tapahtuman tiedot

Päivä: 12.11.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:30
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 
105 Dance Complex on todella nuori tanssistudio sekä tanssishow brändi ja ensimmäinen studio avattiin alkuvuodesta tarkalleen ottaen tammikuun 13. Päivänä ja ensimmäiset keikat keikkailtiin heti seuraavalla viikolla!
Siitä seuraavat pari kuukautta vierähtivät todella nopeaan ja odotus kesästä oli samalla kerennyt kasvaa jo suureksi. Pidemmittä Korona epidemia puheitta jatketaan suoraan lokakuun puolelle ja jatketaan siitä, että saimme kesän selviämisen jälkeen Logomon kanssa erittäin järkevän sopimuksen siitä kuinka tuleva 12.11.2020 105 Dance Complex: THE INDEPENDENCE SHOW järjestetään kaikille turvallisesti.
Showssa tulee vierailemaan nousussa olevia suomalaisia artisteja, ketkä ovat myös kansainvälisessä nosteessa. Itse Show, on loppuun hiottu kokonaisuus monista ryhmistä, osista ja eri lajeista, niin musiikillisesti, kuin myös visuaalisesti. ”Toivottavasti Logomon katsomo ja myös kotikatsomot täyttyvät katsojista”
Lisäksi myös studion tunteja on pystytty järjestämään järkevästi taas, mutta kuitenkin ryhmäkokoja silmällä pitäen. Ollaan myös päästy treenaamaan paremmin showhun, joten TILAA, SUURUUTTA, LAAJUUTTA SEKÄ MONIOSAISUUTTA tästä showsta ei tule puuttumaan ja kannattaakin varata liput jo etukäteen tanssi studion omilta sivuilta osoitteesta www.105dancecomplex.com.
Show tulee myös näkymään livenä internetin välityksellä ja liput sinne pystyy ostamaan palvelusta, joka löytyy tästä linkistä!
Olemme saaneet myös kerättyä sen verran uskoa tulevaan, että näillä näkymin tarkoituksena on myös avata ensi kevään aikana studio Kotkaan!
Lopuksi studion omistaja Iris Hakulisen (@airiseu) ja myös tanssi studion (@105dancecomplex) motto:
0%Hate 100%Love!
Muista tulla katsomaan!
Pää koreografi / musiikin suunnittelu:
Iris Hakulinen
Koreografit:
Valtteri Palin, Vera Moisio, Matilda Infante, Shan Rajanaro, Eveliina Salminen, Kia Kajala ja Miika Hurnanen
Pukusuunnittelu:
Pauline Mäkineste
Musiikin suunnittelu / miksaus:
Ville Salin