La 24.11.2018

ANNA ERIKSSON, IRINA

Osta liput »Tilaa tarjoilut »Show & Dinner »

Liput

Liput seisova permanto/istumapaikat:
Peruslippu: 39,50 € / 43,50 €
Show & Dinner: 85 € / 89 €
À la carte: 93 € / 97 €
Lankku + lippu: 62 € / 66 €
Saattajat: 1,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: La 24.11.2018
Aika: klo 19:00
Ovet avataan tuntia ennen tapahtumaa
Tapahtuma alkaa: klo 19:00
Ikäraja: B-katsomo ikärajaton,
A-katsomo/seisova permanto ja C-katsomo K-18
Tila: LOGOMO-sali | Saapuminen »
Harvoin ja valikoidusti keikkaileva ANNA ERIKSSON nähdään Logomo-salin lavalla lauantaina 24.11. Huikean illan täydentää IRINA.

Anna Erikssonin paluu isoille lavoille oli yksi tämän kesän odotetuimpia tapahtumia. Mittavilla konserttisali- ja kirkkokiertueilla Anna on kiertänyt Suomea lähes vuosittain, mutta festivaali- tai ravintolakeikkoja hän ei ole tehnyt nyt lainkaan. Mikäli kesän loma-aikataulut menivät ristiin Annan festivaalikeikkojen kanssa, ei hätää – tulevana syksynä Annaa on poikkeuksellista nähdä kuumimpana pikkujoulusesonkina Logomossa. Luvassa on mahtava paketti hänen rakastetuimpia hittejään, osa myös upein uusin versioin.

Annan huikea bändi koostuu neljästä pitkän linjan huippunimestä. Koskettimia soittaa Annan pitkäaikainen luottomuusikko ja sovittaja-kapellimestari, television puolelta mm.Vain elämää -ohjelmasta koko kansalle tutuksi tullut Mikko Mäkinen. Bassossa on legendaarisen Don Huonot -yhtyeen Jukka Puurula. Kitaristina on Annan aiemmilla konserttikiertueilla soittanut ja mm.Irinan luottokitaristina toimiva Janne Kasurinen. Rummuissa on mm. Von Hertzen Brothersin riveissä vaikuttanut Mikko Kaakkuriniemi.

Irina nousi laajemman yleisön suosioon vuonna 2002 hänen laulaessa Toni Wirtasen Juulian totuudet-sarjaan säveltämän samannimisen tunnuskappaleen. Yhteistyö jatkui 2004 julkaistulla Vahva-albumilla, joka myi platinaa, toi Irinalle Vuoden debyyttialbumi- ja Vuoden tulokas-Emma-patsaat. Irinan seuraavat albumit, Älä riko kaavaa ja Liiba Laaba ovat nekin myyneet molemmat platinaa ja Miten valmiiksi tullaan? sekä Askeleita ovat myös lähes platinakannassa. Irinan viimeisen julkaisu on cover-albumi Mikä mahtaa olla in?, jolla hän tulkitsi itselleen tärkeitä kappaleita. Irina tunnetaan lukuisista radiohiteistä, kuten Pokka, Hiljaisuus, Et huomaa, Kymmenen kirosanaa, Vastaukset, Kunnon syy, Älä sano mitään, Kuurupiiloa, Koko kuva ja Parane parane.

www.facebook.com/annaerikssonmusic/
www.irinansivut.com
www.sunbornlive.fi
www.logomo.fi

Teatro bar/cafe avoinna klo 15 alkaen, tervetuloa viihtymään!

Ikärajat:
A-katsomo/seisova permanto ja C-katsomo K-18
B-katsomo ikärajaton


Aitiotiedustelut puh. 0600 900 900 (ma-la klo 9-21, su klo 10-18, puhelun hinta 2€/min + pvm)
Pyörätuoliliput 43,50€ ja saattajaliput 1,50€ Lippupisteen myyntipisteistä, R-kioskeista tai puhelinpalvelusta.


Show & Dinner -pakettiin sisältyy pääsylippu, naulakkomaksu sekä buffet-ruokailu klo 17 alkaen. Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilauksen perusteella.
*Voit valita paikkasi seisovalta permannolta tai istuvasta katsomosta paikkatilanteen mukaan. Huomioithan, että seisovalla permannolla ei ole paketin ostaneille omaa aluetta tms., ja saliin pääsee samaan aikaan muiden asiakkaiden kanssa.

MENU
Skagenia ja temperoitua keltuaista (M,G)
Kirsikkatomaatti-punasipuli-korianterisalaattia (M,G)
Paahdettua juuressalaattia ja rapeaa lehtikaalia (M,G)
Bresaola-linssisalaattia (M,G)
Kitchenin leipävalikoima (M)
Voita (L,G)
Hummusta (M,G)
***
Karamellipossua (M,G)
Sriracha-lohta (M,G)
Jasmiiniriisiä (M,G)
Kasviscurry (L,G)
***
Sitruunaruoho-pannacottaa ja passionia (L,G)
Kahvi/tee

A la Carte -pakettiin sisältyy pääsylippu, naulakkomaksu sekä pöytiin tarjoiltu 3 ruokalajin menu klo 17 alkaen. HUOM! Menuvalinta tehtävä lipun oston yhteydessä!
Pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella.
*Voit valita paikkasi seisovalta permannolta tai istuvasta katsomosta paikkatilanteen mukaan. Huomioithan, että seisovalla permannolla ei ole paketin ostaneille omaa aluetta tms., ja saliin pääsee samaan aikaan muiden asiakkaiden kanssa.

Lihamenu:
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa
ylikypsää ankankoipea ja tryffeliä
**
Rotukarjan sisäfileetä
puikulaperunapyreetä, paahdettua sipulia ja tummaa tattikastiketta
**
Mustaherukkasavariinia
sitruunakreemiä, paahdettua suklaata ja valkoherukkalientä

Kalamenu:
Kuohkeaa maa-artisokkakeittoa
ylikypsää ankankoipea ja tryffeliä
**
Paahdettua kuhaa
puikulaperunaa, merikaalia ja simpukka-voivaahtokastiketta
**
Mustaherukkasavariinia
sitruunakreemiä, paahdettua suklaata ja valkoherukkalientä

Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Ryhmille yli 10 henkilöä suosittelemme juomien etukäteistilausta: info@logomokitchen.fi tai puh (02) 44 56 700.

Lankku-paketti sisältää pääsylipun, naulakkomaksun sekä tapas-lankun. Lankulla Picante-salamia, kylmäsavulihaa, Manchegojuustoa, paprikahilloketta ja talon leipää.
Lankku tarjolla klo 18.00.


HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo-salin tekniikka on kaikilta osin uusinta uutta, ja sali voidaan muokata jokaiseen tapahtumaan eri näköiseksi. Kulloinkin käytössä olevan saliversion näet, kun lippujen ostovaiheessa klikkaat "Valitse paikkasi itse".

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fiLISÄTIEDOT

Ei lisätietoja.

Osta liput ja tarjoilut »