Skip to main content

La 13.10.2018

ANSSI KELA – ARTISTIHAASTATTELU

LIPUT
Vapaa pääsy

Tapahtuman tiedot

Päivä: La 13.10.2018
Aika: 15.30
Tila: Logomo, Teatro | Saapuminen »

Turku Rock Academy & Sunborn Live esittää:
ANSSI KELA – artistihaastattelu

haastattelijana Björn ”Nalle” Österman


Artistihaastattelut alkavat Logomon keikkailloissa! 

Turun kaupungin nuorten palveluiden Turku Rock Academyn ja toimittaja Björn ”Nalle” Östermanin ideoimat artistien haastattelut alkavat lokakuussa Logomolla. Sunborn Live on suurimpia paikallisia keikkajärjestäjiä Turun alueella ja tuo vuodessa huomattavan määrän sekä koti- että ulkomaisia huippunimiä Logomon lavoille.


Turku Rock Academy ja Österman ehdottivat Sunbornille ideaa, jossa keikkapäivänä ennen konserttia Österman haastattelisi esiintyjää. Tällä saataisiin lisäelämys kyseisen esiintyjän faneille ja se sopisi myös oivallisesti Turku Rock Academyn toimintamuodoksi osana kaikille tarjottavaa musiikkiin liittyvää tiedon jakamista.


Sunborn tarttui tähän ehdotukseen erittäin mielellään:


”Sunborn Live ja Sunborn Catering on erittäin mielissään uudesta yhteistyöstä. On mahtavaa saada tuotua artisti uudella tavalla lähelle faneja ennen keikkaa. Pyrimme tuottamaan Logomossa mahdollisimman hyviä kokonaispalveluelämyksiä, joita nämä artistihaastattelut entisestään vahvistaa. Etkot, konsertti ja jatkot saman katon alla Logomon Teatrossa, siihen me nyt tämän myötä taivumme.”


Österman valmistelee haastattelut ja vie ne läpi:


– Olen iloinen ja onnellinen siitä, että Turku Rock Academy ja Sunborn lähtivät mukaan toteuttamaan tätä konseptia, joka mahdollistaa yleisön, artistin ja median kohtaamiset kosketusetäisyydellä varsinkin tänä päivänä, jolloin suomalainen kulttuuri- ja musiikkilehdistö alkaa valitettavasti olla katoavaa kansanperinnettä.

– Itse pyrin moderoimaan näitä tilaisuuksia jo 30 vuoden työkokemuksella alalta, mutta samaten nämä julkiset haastattelusessiot tarjoavat myös yleisölle mahdollisuuden esittää omia kysymyksiään artisteille ja täten lisätä entisestään vuorovaikutusta ja keskustelua artistien, median ja kuulijoiden välillä.


Ensimmäinen tilaisuus on jo lauantaina 13.10., jolloin Österman haastattelee Anssi Kelaa Logomon Teatron tiloissa klo 15.30. Seuraavina ovat vuorossa 9.11. Amorphisin ja 21.11. Pelle Miljoona Oy:n haastattelut. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.


www.logomo.fi
www.teatroturku.fi 
https://www.facebook.com/groups/Turku-Rock-Academy-319448491433467/