ARTO NUOTIO 70V. JUHLAKONSERTTI

To 08.09.2022
Osta liput »

Liput

Peruslippu 48,50€Pyörätuoli 48,50€Show & Dinner 113,50€, Logomon tuottamana

Tapahtuman tiedot

Päivä: 08.09.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Arto Nuotio saapuu Logomoon 70-vuotisjuhlakonsertin siivittämänä!

Syyskuussa vietetään mittavan uran musiikin saralla tehneen Arto Nuotion 70-v. syntymäpäivää juhlakonsertin merkeissä. Viihdelegenda Arto Nuotio nähdään konserttilavalla lukuisten taiteilijaystäviensä kanssa Turun Logomossa torstaina 8.9.2022.

– ”Aika on mennyt niin nopeasti mielenkiintoisen työn parissa, että välillä pitää oikein pysähtyä miettimään, mitä kaikkea on vuosien kuluessa ehtinyt tehdä. Tätä voi kuvailla kutsumusammatiksi tai elämäntavaksi, jota on hieno rakentaa juhlakonsertiksi yhdessä mittavan taiteilijakaartin kanssa”, kuvaa Nuotio syntymäpäivänsä lähestyessä. Eikä suostu edes jännittämään tulevaa – ainakaan vielä!SYNTYMÄPÄIVÄKONSERTIN ESTRADILLA MUKANA LUKUISIA TÄHTIARTISTEJA

Syntymäpäivää juhlistavassa konsertissa on monia tuttuja tähtitaivaan nimiä – neljä orkesteria Lasse Hoikka & Souvarit, Hariolax, Omega ja alkuperäinen Finlanders-kokoonpano, jossa mukana Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Lasse Paasikko ja Risto Pahlama sekä artistit Markku Aro, Leif Lindeman, Kyösti Mäkimattila, Kari Hirvonen, Eija Kantola, Antti Ahopelto, Jukka Hallikainen, Ville Mäkimattila, Maria Tyyster, SMOrk 2019 Neitoset-orkesterin Marja Pisilä & Stiina-Emilia Kemppainen.

Tanssikansan ikisuosikin urapolku on vienyt moneen mukaan – Arto myy muiden artistien keikkoja, järjestää lavatansseja eri puolilla Suomea ja kiertää itsekin keikoilla laulamassa. Miehen ensimmäisestä keikasta alkaa olla jo 55 vuotta ja tähän astisen keikkamäärän voi laskea sisältävän yli 7500 esiintymistä. Arton keikkailu alkoi Pekka Arevan orkesterin laulusolistina. Vuonna 1970 mies osallistui Supertähti 1970 -laulukilpailuun, jonka myötä levytettiin ensisingle ”Monja / Aina näin teen” taiteilijanimellä Aquarius ja lähdettiin Danny Shown matkaan. Arto ehti olla suositun Finlandersin riveissä kaikkiaan kuusi vuotta, kunnes siirtyi soolouralle vuonna 1990. Tänä vuonna Arto on keikkaillut Hariolaxin matkassa, joten tahti ei hiljene. Tässä konsertissa päästään nauttimaan mielenkiintoinen kokonaisuus Arton ja konserttivieraiden musiikillisesta tuotannosta. Yllätyksiäkin on takuulla luvassa.

Konsertin tuotolla tuetaan TYKSin Läntisessä Syöpäkeskuksessa tehtävää tutkimustyötä.ficanwest.fi

***

Haluatko varata aition?

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä »(linkki: https://logomo.fi/aitiot). Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16).

Pyörätuoli- ja saattajapaikat C-katsomossa, jonne on esteetön kulku aulatiloista. Pyörätuolin ja saattajan on saavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa.

***

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!
Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liput ehditään toimittaa ennen tapahtumaa.
Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.

Illan aikataulu:
– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00
– pöydät katettuina klo 17.00-18.50
– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00
– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50
– konsertti alkaa klo 19.00

Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatut omat illallispöydät ja pääsylipun.

A la Carte -paketti:

SUOLATTUA HÄRÄN ULKOFILETTÄ (L,G)
Xo-kastiketta ja korianteria
***
KARAAGE CHICKEN (L,G)
Uppopaistettua kanaa, satay-kastiketta ja jasmiiniriisiä
***
CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)
Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientä

VEGEMENU

GRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G)
Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa
***
PAAHDETTUA MUNAKOISOA (M,V,G)
Satay-kastiketta, thai-basilikaa ja jasmiiniriiisiä
***
CHAWANMUSHIVANUKASTA (L,G)
Kirsikkakompottia, ruby-namelakaa ja kirskikka-kaffirlimelientä

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien
etukäteistilausta. Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

Tapahtuman järjestää Gramofoni Oy
Show & Dinner -tuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.