BATTLE BEAST

Ke 26.05.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 38,50 €
Pyörätuoli ja saattaja: 38,50 €
Muut saattajat (näkövammaisen jne) veloituksetta, oma pääsylippu oltava.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 26.05.2021
Ovet aukeavat tunti ennen konsertin alkua
Tapahtuma alkaa: 20:00
Kesto: 90 min, ei väliaikaa
Tila: Logomo-sali
Ikäraja: K-18
Saapuminen »

 

Battle Beastin Logomon konsertti siirtyy rajoitusten takia pidettäväksi 5.12.2021. 

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Lipun voi halutessaan myös palauttaa viimeistään 31.5.2021, jolloin lipunhinnan saa takaisin palautusajan puitteissa. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät osoitteessa web.lippu.fi/palautus. Mahdollisten lippupalautusten takia loppuunmyytyyn konserttiin voi vielä vapautua lippuja.

Ympäri maailmaa kiertävä suomalainen menestysbändi Battle Beast toukokuussa Logomossa!

Battle Beastilta vihdoin luvassa kotimaan konsertteja
– ” Suomen keikoilla aina paras meininki!”

Ympäri maailmaa kiertävä suomalainen menestysyhtye Battle Beast tekee nyt jättikeikkoja myös Suomessa. Luvassa on Battle Beastille tyypilliseen tapaan näyttävä show erikoiselementteineen ja mukaan myös lämppäri, joka julkaistaan myöhemmin.

– Niin hienoa kuin maailmaa onkin kiertää, on Suomen keikoilla aina paras meininki. Aivan huippua päästä näkemään tuttuja naamoja taas kotimaan kamaralla! fiilistelee Battle Beastin basisti Eero Sipilä.

Battle Beastin viides albumi No More Hollywood Endings julkaistiin keväällä 2019 ja albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, minkä lisäksi levy nousi Saksan virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsin fyysisen listan sijalle 7 sekä Brittien Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy keräsi ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja albumin nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.

Aikataulu:
– Ovet aukeaa: 19.00
– Konsertti alkaa: 20.00
– Kesto 90min, ei väliaikaa

Pyörätuoli- ja saattajapaikat C-katsomossa, jonne on esteetön kulku aulatiloista. Pyörätuolin ja saattajan on saavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa.

Battle Beast:
battlebeast.fi
facebook.com/battlebeastofficial
nuclearblast.de/battlebeast

Konsertin promoottori:
Marko Riihelä / RH-Entertainment Oy