BATTLE BEAST

To 03.12.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 38,50€
Pyörätuoli ja saattaja: 38,50€
Muut saattajat (näkövammaisen jne) veloituksetta, oma pääsylippu oltava.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 03.12.2020
Ovet aukeavat: 19:00
Tapahtuma alkaa: 20:00
Ikäraja: K-18
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

Battle Beastin 27.3. Logomon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan torstaille 3.12.2020. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!

Liput voi myös 31.5.2020 mennessä vaihtaa johonkin toiseen RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan tai RH Entertainmentin lahjakorttiin, jolla voi myöhemmin ostaa liput haluamaansa RH Entertainmentin järjestämään tapahtumaan. Listaus tapahtumista löytyy www.lippu.fi/rh-lahjakorttivaihto. Ota yhteys asiakaspalvelu@lippu.fi tai soita numeroon 0600 900 900 (2€/alkava min. + pvm); tarvitsemme yhteystietosi sekä lippujen viivakoodinumerot tai muun yksilöivän tiedon kuten tilausnumeron.

Mikäli em. vaihtoehdot eivät sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 31.5.2020 mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

Battle Beastin maaliskuun 27. päivälle suunniteltu Logomon konsertti siirretään joulukuulle. Uusi ajankohta on torstai 3.12.2020. Konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivinä. Lippujen mahdolliset palautuskäytännöt selviävät, kun viranomaiset antavat niihin liittyvät ohjeistuksensa. Asiasta tiedotetaan tapahtuman sivuilla heti kun lisätietoa on saatavilla.  Myös konsertin lämmittelijät ilmoitetaan myöhemmin.

Maailmalla ahkerasti keikkaileva Battle Beastin viime keväänä julkaisema No More Hollywood Endings palkittiin hiljattain Emma-gaalassa vuoden parhaana metallialbumina. Tämä on jo toinen kerta, kun kyseinen palkinto napsahtaa kaiken kaikkiaan viisi levyä julkaisseelle metalliyhtyeelle. No More Hollywood Endings meni ilmestyttyään suoraan Suomen listaykköseksi, minkä lisäksi levy nousi Saksan virallisen albumilistan sijalle 11, Ruotsin fyysisen listan sijalle 7 sekä Brittien Rock Top 40 -listalla kolmanneksi. Levy keräsi ylistäviä arvioita ympäri maailmaa ja albumin nimikkosingle on soinut tiuhaan radioaalloilla myös Suomessa.