BEAR BY ANTON TSEHOV

Su 24.05.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 59€ / 49€ / 39€
Lapset: 14-18 v. 39€
Ryhmät min. 7 hlöä: 39€
Pyörätuoli ja saattaja: 59€
Muut saattajat: 1,50€, oma lippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 24.05.2020
Ovet aukeavat: 18:00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Ikäraja: K-14
Kesto: n. 2 h (sisältää väliajan)
Tila: Logomo, Teatro-sali
Saapuminen »

 

Ensimmäistä kertaa Suomessa Kiovan teatteri ”Akter”!

Lahjakkaat näyttelijät tuovat lavalle esityksen, joka perustuu A. Tšehovin käsikirjoitukseen “Karhu”. Esitys koskee ensinnäkin rakkautta sekä kaikkia, jotka ovat rakastuneet vähintään kerran elämässään.
Velkojan ja velallisen välinen epätoivoinen riita, joka aiheuttaa tunteiden myrskyn, muuttuu yhtäkkiä vilpittömäksi rakkaudeksi. Ohjaaja painottaa, että avioliitot solmitaan taivaassa.
Esitys antaa yleisölle paljon positiivisia ja eläviä tunteita, jättää unohtumattoman vaikutelman pitkäksi aikaa.

Esiintyjät: Oleksii Vertynskyi, Valerii Shalyga, Kristina Synelnyk, Vladyslav Dmytruk, Oleksandr Zhyla, Viktoriia Mushtei
Esityskielet: ukraina ja venäjä

 

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueilla on lippuautomaatteja, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark ja ParkMan -palveluiden kautta.

www.logomo.fi