BEHM, IDA PAUL & KALLE LINDROTH

La 23.10.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput: 35,00 €
Lippu + Burger: 53,00 €
Pyörätuoli + saattaja: 35,00 €
Muut saattajat veloituksetta, oma pääsylippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 23.10.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Burger-paketin ostaneille ovet aukeavat: 17:30
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Logomo-sali
Ikärajaton
Saapuminen »

 

SUUREEN SUOSIOON NOUSSEET BEHM SEKÄ IDA PAUL & KALLE LINDROTH YHTEISKEIKKA SIIRTYY PIDETTÄVÄKSI 23.10.2021.

TÄSSÄ KONSERTISSA EI OLE KÄYTÖSSÄ KORONAPASSIA, LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Lipun voi halutessaan myös palauttaa. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

Lauantaina 23.10.2021 Logomo-salin lavalla esiintyy kaksi superkuumaa kotimaista kokoonpanoa, BEHM sekä IDA PAUL & KALLE LINDROTH. Kummatkin artistit ovat viime aikoina myyneet keikkoja loppuun ympäri Suomen.

Hei rakas -debyyttisinglellään ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista artisteista 2020-luvulla. Vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota: kappaleella on hallussaan yhteensä huikeat 48 päivää Spotifyn ykköspaikalla, se oli radiolistan ykkönen 10 viikkoa ja Hei rakas oli sekä tammikuun että helmikuun kuukauden radiobiisi.

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on mm. kirjoittanut Pikku G:n triplaplatinaa striimanneen Solmussa-hitin alkuperäisversion. BEHM säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin. Tämän upeaäänisen artistin herkkä tulkinta ja koskettavan koukuttavat pop-melodiat yhdistyvät luontevasti samaistuttaviin lyriikoihin ja tarinoihin, joissa on monelle tarttumapintaa. BEHM julkaisi platinaa ennakkoon striimanneen debyyttialbuminsa syyskuussa 2020.

Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, josta kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Yhtyeen platinarajan rikkonut kakkosalbumi Vuonna nolla nousi julkaisuviikollaan virallisen albumilistan ykkössijalle ja Ida ja Kalle nähdään keväällä 2021 uransa toistaiseksi isoimmalla keikalla Helsingin Jäähallin Black Boxissa.

HUOM! Keikalla noudatetaan tapahtumahetkellä voimassa olevia viranomaisohjeistuksia ja tapahtuma järjestetään asiakkaiden terveysturvallisuus edellä. Kaikki istumapaikat myydään numeroimattomina. Seuraa Logomon tarkempia reaaliaikaisia ohjeistuksia www.logomo.fi/koronainfo

Aikataulu:
– Ovet auki Burger-paketin ostaneille 17.30
– Ovet auki muille asiakkaille 18.00
– Konsertti alkaa, Ida & Kalle 19.00
– BEHM 20.30

Burger-paketti
Valittavanasi on herkullinen Logomo-Burger ennen illan konserttia. Burgerit tarjoillaan 1,5 tuntia ennen tilaisuuden alkua.

Menu

Voit valita joko perinteisen lihaversion – Logomon Rokkikukon – tai vegaanisen vaihtoehdon – Vegeburgerin.

Logomon Rokkikukko (L)
Rotukarjan pihviä, BBQ-majoneesia, Gruyère-juustoa, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia ja maalaisranskalaisia

tai

Logomon Vege (M,V)
Kikhernepihviä, härkätomaattia, pikkelöityä sipulia, Cayenne-dippiä ja broccoliinia

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.
Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi | puh. 029 123 4808.

Tarjoilutuotanto Sunborn Events Oy

Aitiotiedustelut
Eveliina Salminen
040 524 5531
eveliina.salminen@logomo.fi

Pyörätuoli- ja saattajapaikat C-katsomossa, jonne on esteetön kulku aulatiloista. Pyörätuolin ja saattajan on
saavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa.