BLIND CHANNEL – XMAS ON THE DARK SIDE

La 04.12.2021
Osta liput »

Liput

Pääsyliput: 29,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 29,50 €
Muut saattajat veloituksetta, oma pääsylippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 04.12.2021
Ovet aukeavat aulaan klo 18:00.
Saliin pääsee klo 19:00.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Kesto: n. 60-70 min.
Ikärajaton/K18
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Blind Channel joulukuussa Logomoon!

Vuoden 2021 puhutuin, kohutuin ja monella mittarilla mitattuna menestynein kotimainen yhtye Blind Channel iski jackpotin voittamalla UMK-kilpailun ja sijoittumalla Euroviisuissa kuudenneksi. Bändin Dark Side -hitti nousi välittömästi Spotifyn kuunnelluimpien biisien listalle lukuisissa Euroopan maissa ja Jenkeissä. Biisiä on kuunneltu nyt 40 miljoonaa kertaa.

Yhtye uutisoi keväällä myös kansainvälisestä levytysdiilistään maineikkaan Century Media -yhtiön kanssa. Kesän festivaalikeikkojen myötä kenellekään ei jäänyt epäselväksi bändin livekunto ja energia, joka sinkoutui takariviin saakka. Blind Channel saavutti lyhyessä ajassa myös paljon nuorta yleisöä.

Festarikiertueen jälkeen yhtye siirtyi studioon valmistelemaan uutta albumia, jolta kuultiin elokuussa nyt jo liki 3 miljoonaa striimiä kerännyt Balboa. Loppuvuodesta kuusikko palaa kotimaisille lavoille jatkaen tammikuussa matkaa Euroopan kiertueelle yhdessä Eskimo Callboyn kanssa.

Blind Channelin pyörä pyörii valtavaa vauhtia ja ensi vuonna on kansainvälisen levyjulkaisun ja Slipknotin oman Knotfest -festivaaliesiintymisen ohella luvassa paljon isoja tapahtumia ja uutisia.

Jonotuslappujen jako alkaa kello 10:00!

Logomo on päättänyt jakaa jonotuslappuja innokkaimmille faneille klo 10:00 alkaen Logomon pääsisäänkäynnillä, jonojen minimoimiseksi. Jonotuslappulaiset ohjataan saliin ennen heitä, joilla ei jonotuslappua ole. Ovet aukeavat aulaan klo 18:00 ja saliin klo 19:00 (jonotuslappulaisille klo 18:50). Tervetuloa!