BRAVO, TURKU! GAALAKONSERTTI

Su 05.05.2019
Osta liput »

Liput

Peruslippu: 14,50€
Lapsi 5-15 v.: 11,50€
Lapsi 0-5 v.: 8,50€
Perhelippu min. 4 hlölle: a 11,50€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 05.05.2019
Tapahtuma alkaa: 17:30
Tila: Logomo, Teatro-sali
Saapuminen »

 

Bravo, Turku! on kansainvälinen vuodesta 2010 Turussa vuosittain järjestetty kaupunkifestivaali, jonka tavoitteita ovat Turun kulttuurielämän elävöittäminen sekä lasten ja nuorten musiikkikasvatuksen vaaliminen. Kilpailufestivaalien tavoitteena on edistää ja tukea monimuotoista taiteellista luovuutta, luoda ja vahvistaa eri maiden ja kaupunkien ryhmien ja yksittäisten esiintyjien ystävyyssuhteita. Tärkeänä tavoitteena on kasvattaa taiteen tuntemusta, myönteisiä asenteita ja harrastusintoa nuoremman sukupolven keskuudessa. Kilpailijoiden joukossa on laulajia, tanssijoita, soitinmusiikkia soitavia, akrobaatteja, valokuvaajia ja taidemaalareita.

Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin marraskuun alussa, mutta sitten festivaalin ajankohta on siirtynyt toukokuun alkuun. Kulttuuritapahtumaan on ottanut osaa yli 10 000 osallistujaa eri maista. Osallistujamaiden joukossa on Suomi, Ruotsi, Tanska, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina, Saksa, Iso-Britannia, Italia, Portugali, Malta, Makedonia, Unkari, Bulgaria, Azerbaidžan, Georgia, Uzbekistan, Kazakstan, Kiina ja Etelä-Korea. Kansainvälisiä vieraita on Turussa ollut lähes 300 kaupungista. Musiikkijuhlat kestävät 3–4 päivää. Festivaalille osallistuu vuosittain noin 150-200 konserttikävijää.

Tapahtuman aikana Turussa järjestetään monia eri konsertteja. Musiikkijuhlien konserttisarjaan kuuluu kilpailuesityksiä ja Gaalakonsertti. Musiikkijuhlien yhteydessä järjestetään lapsille ja nuorille suunnattu mestarikursseja. Bravo, Turku! -tapahtumaan kuuluu lisäksi taidenäyttely. Bravo, Turku! sai lavoille esiintymään nimekkäitäkin kansainvälisiä artisteja Venäjältä, Liettuasta ja Latviasta.

Kymmenes järjestyksessään Bravo, Turku! Festivaali järjestetään la 4.5. Martinkirkossa ja 5.5. upeassa Logomon Teatro-salissa. Tapahtuma tuo Turkuun laajan joukon eri maiden musiikin ystäviä. Näiden päivien aikana nähdään ja kuullaan huikeita pieniä ja vanhempiakin artisteja Suomesta, Venäjältä, Valkovenäjältä, Liettuasta, Latviasta, Kazakhstanista ja Maltalta. Tapahtumasta voisi tulla koko perheen tapahtuma ja se on suunnattu sekä lapsille ja nuorille että aikuisille.

Musiikkijuhlien taustalla toimii Turun kansainväliset kulttuurimarkkinat yhdistys ry, johon kuuluu aktiivisia paikkakuntalaisia ja musiikin ystäviä eri puolilta Suomea. Turun kansainväliset kulttuurimarkkinat yhdistys tunnetaan kansainvälisten kulttuuritapahtumien järjestäjänä Suomessa. Turun kansainväliset kulttuurimarkkinat yhdistys ry yhteistyössä SEM Consulting Oy:n kanssa on järjestänyt vuodesta 2010 alkaen yli 40 kansainvälistä kulttuuritapahtumaa, joihin on ottanut osaa yli 8 000 ulkomaalaista.

Bravo, Turku!
Lasten ja nuorten festivaali

Teatro-sali, Köydenpunojankatu 14, Turku
su 5.5.2019
Teatron ovet aukeavat klo 13.00
kilpailuesitykset klo 14.00 alkaen
gaalakonsertti klo 17.30

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta.
www.logomo.fi