BURLESQUE GOES LOGOMO TEATRO

Pe 22.11.2019
Osta liput » Tilaa tarjoilu »

Liput

Ennakkoon ostettu peruslippu 32€
Tapahtumapäivänä ostettu peruslippu 38,50€
Pyörätuoli + saattaja 27,50€ / 32€ / 35€, (lipuntarkastukseen saavuttava yhtä aikaa)
Muut saattajat (näkövammaisen jne) 1,50€ omalla lipulla

Tapahtuman tiedot

Päivä: 22.11.2019
Ovet aukeavat puoli tuntia ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:30
Tila: Logomo, Teatro-sali
Ikäraja: K-18
Kesto: n. 3,5h väliaikoineen
Saapuminen »

 

Turun upein & hilpein
BURLESKISIRKUS-pARTy
Logomon Teatro-salissa

pe 22.11.2019 klo 19:30
Teatro bar/cafe avoinna klo 15 alkaen, tervetuloa viihtymään!

Tervetuloa viettämään kanssamme ikimuistoinen pikkujoulu! Let’s pARTyyyyy!!!

The pARTy by the River -tapahtuman tuottaja Åburlesque tarjoilee tuttuun tapaansa Turun hulppeimmat burleski-showt, ja tämä vuosi huipentuu Grand-pARTyyn Logomon Teatrossa parhaaseen pikkujouluaikaan! Siispä tervetuloa viihtymään Turun aistikkaimpaan pikkujouluburleskisirkukseen!

Tarjolla on suloinen sekoitus pikkutuhmia tarinoita, esitysasujen loistoa ja koreutta, ihmiskehon kauneutta ja paljasta pintaa, sirkustaiteilijoiden taituruutta, väriä, iloa, musiikkia ja visuaalista viihdykettä jokaiseen makuun!
Railakkaan burleskisirkuksen tähdet saapuvat iltaamme maailman eri kolkilta, ja lavalla lumoamassa on tietysti myös monia Suomen parhaimpiin lukeutuvia artisteja! Esiintyjälista päivittyy Åburlesquen Facebook-tapahtuman tietoihin kevään 2019 kuluessa.

Voit saapua Logomoon Teatro-baariin jo hyvissä ajoin ennen showta nauttimaan virvokkeita ja sapaksia, ovet Teatro-saliin avataan klo 19. Show alkaa klo 19:30, ja sen kesto on reipas 3 tuntia sisältäen n. 45 min väliajan. Väliajalla ja myös shown jälkeen sinulla on mahdollisuus kuvauttaa itsesi Teatron aulassa sijaitsevalla kuvauspisteellä illan teemaan sopivassa rekvisiitassa tai mahdollisesti jopa lempiesiintyjäsi kanssa! Teatron aulassa on myös myyntipöytiä, joissa tarjolla on illan teemaan liittyviä tuotteita. Näitä varten kannattaa varata mukaan myös käteistä!

Shown jälkeen Teatron baarissa on tietysti luvassa vielä huippuhauskat jatkot, jolloin pääset paremmin tutustumaan upeisiin esiintyjiimme ja jatkamaan hauskaa burleskilla ja glitterillä maustettua pikkujouluiltaasi!

Liput:
– Ennakkoon ostettu peruslippu 32 €
– Tapahtumapäivänä ostettu peruslippu 38,50 €