To 27.12.2018

CIRCUS WHITE XMAS

Osta liput »

Liput

Peruslippu: 37,50 €
Lapset alle 12-vuotiaat: 27,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: To 27.12.2018
Aika: klo 19:00
Ovet avataan tuntia ennen tapahtumaa
Tapahtuma alkaa: klo 19:00
Tapahtuman kesto: noin 2 h väliaikoineen
Ikäraja: Ikärajaton
Tila: Logomo, Teatro-sali | Saapuminen »
ArtTeatro järjestää jouluisan valopilkun Logomon Teatro-salissa joulun välipäivinä! Viime vuonna Logomossa ihastuttanut ja yleisönsä hurmannut ArtTeatron Circus White osoitti, että Turussa on tilausta joulusirkusperinteelle. Tänä vuonna sirkus palaakin Logomolle joulun välipäivinä Circus White Xmas -esityksen muodossa. Circus White Xmas on suunnattu koko perheelle.

"Circus White Xmas" -showssa yhdistyvät live-musiikki ja kansainvälisten sirkustähtien koskettavat, koomiset ja jännittävät ohjelmanumerot sekä joulun tunnelma. Artistit taituroivat huimia voltteja katonrajaan viritetyllä trapetsilla sekä notkeutta ja voimaa vaativia akrobaattisia temppuja niin maassa kuin yhdellä kädellä tai jalalla pään päällä. "Circus White Xmas" on oodi valolle, varieteelle sekä joulun taialle. Rooleissa nähdään mm. maailmanmestariakrobaatti Slava Volkov ja Cirque du Soleil-trapetsitaiteilija Pauliina Räsänen.

www.teatroturku.fi
www.artteatro.com

Esityksen kesto n. 2h väliaikoineen.

Pyörätuoli- ja saattajaliput Lippupisteen myyntipisteistä tai puhelinpalvelusta

HYVÄ TIETÄÄ LOGOMOSTA!

Logomo sijaitsee Turun keskusta-alueella, lähellä Turun päärautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Matka junalla tai bussilla Helsingistä ja Tampereelta Turkuun kestää alle kaksi tuntia. Logomoon on helppo tulla kevyen liikenteen väyliä pitkin kävellen tai julkisen liikenteen kuljettamana. Kävelysilta tuo päärautatieasemalta suoraan Logomon kupeeseen. Kauppatorilta Logomoon kävelee viidessätoista minuutissa.

Logomon paikoitus on maksullinen. Logomon parkkialueille on neljä lippuautomaattia, joissa pysäköinnin voi maksaa sekä luottokortilla että käteisellä. Pysäköinnin voi maksaa myös matkapuhelimella EasyPark-palvelun kautta. Maksu on 1,50 euro/tunti.

www.logomo.fi

LISÄTIEDOT

Ei lisätietoja.

Osta liput ja tarjoilut »