EDU KETTUNEN – KONE ÄLÄ HYYDY

Ke 06.04.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsylippu: 32,00 €
Pääsylippu + tapas-lankku: 50,00 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 06.04.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
K18
Saapuminen »

 

Edu Kettusen perjantain 17.12. Logomon Teatron konsertti joudutaan valitettavasti siirtämään ensi vuoteen tapahtumapaikalla sattuneen sprinkleririkon vuoksi.

Konsertin uusi päivämäärä on ke 6.4.2022. Kaikki jo ostetut liput käyvät sellaisenaan huhtikuussa. Mikäli uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Lippupisteeseen 31.12.2021 mennessä web.lippu.fi/palautus. Artistit ja järjestäjä pahoittelevat keikan siirrosta aiheutuvaa harmia.

 

Elämyksellinen Edu Kettunen nähdään huhtikuussa Logomossa!

Kautta uran Edun lauluissa on soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista. Tarinankertojana hän on ihan omaa luokkaansa. Laulunkirjoittajana Kettusen tyyli nojaa vahvasti amerikkalaiseen lauluntekijä-perinteeseen. Tottakai tarinoissa on myös paljon autoja ja koiria!

Huhtikuussa juhlitaan Edun 60-vuotisjuhlaa ja keväälle sopivasti julkaistaan kirja, joka on eräänlainen Edun musiikillinen elämäkerta. Joulukuulta keväälle siirretty Kone älä hyydy -kiertueen konsertit starttaavat ja samaan aikaan ilmestyvä uusi kokoelmalevy paketoi Kettusen tähän astisen uran komeasti!

Esiintyjät:

Edu Kettunen
Mika Kuokkanen

Tilaa Edu Kettusen elämänkerta täältä:https://kauppa.minervakustannus.fi/sivu/tuote/9789523752276