EDU KETTUNEN – MIKA KUOKKANEN – JOHANNA & MIKKO IIVANAINEN: ROUND TWO – K18

La 15.05.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput 29,50 €
Pyörätuoli + saattaja 29,50 €
Muut saattajat 1,50 €
Lippu + tapas-lankku 47,50 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 15.5.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
Ikäraja: k18
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

EDU KETTUNEN – MIKA KUOKKANEN – JOHANNA & MIKKO IIVANAINEN: ROUND TWO – K18 Logomon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan lauantaille 15.5.2021. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta!

Miten linjaus näkyy Logomossa?

Menestyksekäs yhteismusisointi Edu Kettusen johdolla saapuu Logomoon

Vuoden 2019 keväällä aloitettu menestyksekäs yhteistyö Edu Kettusen, Mika Kuokkasen, Johanna ja Mikko Iivanaisen kesken sai aikaan paljon kyselyjä ja pyyntöjä uusista esiintymisistä.
Kevään 2021 toukokuusta löytyi kaikille neljälle sopiva hetki jatkaa tätä mieluisaa yhteismusisointia konserttien merkeissä!

Ensimmäisen kiertueen tapaan luvassa on erittäin tunnelmallisia villasukkafolk- iltamia,  joissa Edu, Mika ja Johanna laulavat vuorollaan omia kappaleita koko ryhmän säestyksellä, multi-intrumentalisti Mikko Iivanainen soittaa sävykkäästi useilla kielisoittimilla ja kuten aina, tiedossa on myös ns. sit down- huumoria!

Järjestäjä: Sunborn Live
Ovet avautuvat tunti ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman kesto on noin kaksi tuntia väliajan kanssa.

www.logomo.fi
www.sunbornlive.fi