ERIN: 10 VUOTTA HUNNINGOLLA – JUHLAKIERTUE

Ke 03.11.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsyliput: 39,50 €
Show & Dinner: 97,50 €

Aitiovaraukset:
Eveliina Salminen
040 524 5531
eveliina.salminen@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 03.11.2021
Ovet aukeavat Show & Dinner -paketin ostaneille: 17:00
Muulle yleisölle: 18:00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto: n. 2 h, sisältäen väliajan
Ikärajaton
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

ERIN JUHLAKIERTUEELLE SYKSYLLÄ!

Ihastuttava Erin lähtee tulevana syksynä mittavalle konserttisalikiertueelle. 10 vuotta hunningolla -juhlakiertue juhlistaa Erinin kymmenvuotista soolouraa. Kiertueella kuullaan kappaleita myös syksyllä julkaistavalta uudelta albumilta.

-Ihanaa päästä keikoille – ja lisäksi vielä juhlimaan kymmenvuotista soolouraa. Ensimmäistä omaa kappaletta tehdessäni en tiennyt löytääkö jengi musaani vai ei. En osannut myöskään ajatella, että biisien kirjoittamisesta tulee minun juttuni ja minusta laulaja-lauluntekijä. Mutta tässä sitä ollaan! Bändin ja tiimin lisäksi moni keikoillani kävijä on kulkenut matkassa mukana jopa kymmenen vuotta. Rakastan yleisöäni, sen edessä olen mukavuusalueellani – tajuamme toisiamme ja on sairaan siistiä, että on löytynyt oma jengi joka tulee keikoille ja joiden kanssa voi kokea asioita, fiilistellä, itkeä ja nauraa,  Erin sanoo.

Erinin uusin single Niinku koko ajan ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se nousi suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Niinku koko ajan seuraa toukokuussa 2020 ilmestynyttä paluusingleä Yhtenä sunnuntaina, josta tuli nopeasti yksi maamme soitetuimmista kappaleista ja myös kaikkien radioiden soitetuin biisi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt Yhtenä sunnuntaina sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, eli oli noina kuukausia radioiden kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.