ERJA LYYTINEN SONGBOOK – ELÄMÄNI LAULUKIRJA

Pe 01.10.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 35,00 €
Tapas-lankku: 17,00 €
Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 0-18v.: 32,00 €
Pyörätuoli + saattaja: 35,00 €
Muut saattajat 1,50e, oma pääsylippu oltava

Tapahtuman tiedot

Päivä: 01.10.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:30
Tila: Teatro-sali, Logomo
Ikärajaton
Kesto: n. 1h 15 min, ei väliaikaa
Saapuminen »

 

Erja Lyytinen saapuu lokakuussa Logomoon ”Songbook – Elämäni laulukirja” -kiertueellaan! Uusi päivämäärä on 1.10.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena konserttipäivänä. Lipun voi halutessaan myös palauttaa. Tarkemmat palautusohjeet löytyvät osoitteessa web.lippu.fi/palautus.

”Songbook – Elämäni laulukirja” on Erja Lyytisen kiertue, jolla kuullaan Erjan toivotuimpia kappaleita pohjautuen uuteen laulukirjaan. Loppuvuodesta 2020 ilmestyi Erja Lyytinen Songbook, joka käsittää kaksi kirjaa, toinen slidekitaralle ja toinen normaalikitaralle. Kirjat sisältävät fanien rakastetuimpia toivebiisejä yhteensä 14 kappaletta Erjan tuotannosta vuosikymmenten varrelta ja näitä kuullaankin runsaasti kiertueella!

Viime vuonna ilmestyi myös Lockdown Live 2020 – albumi, jonka saamat arviot ovat olleet ylistäviä Brittein saaria myöten, sillä onhan Lyytisen energinen yhtye (Tatu Back, Iiro Laitinen, Miika Aukio) parhaimmillaan juuri livenä. Livealbumi taltioitiin rajoitusten aikana, ja on huikean soittofiiliksen lisäksi jo itsessään historiallinen tallenne. Kansainvälinen yleisö on myös huomannut Suomen Blueskuningattareksikin tituleeratun kitaristin taidot, kun Lyytinen sai merkittävän tunnustuksen sijoittuessaan vuonna 2020 Total Guitar – lehden lukijaäänestyksessä kategoriassa ”10 Maailman Parasta Kitaristia Nyt” upeasti sijalle #2. Lyytinen sai myös Vuoden Ilmiö 2020 –  tunnustuksen Kuopion kaupungilta striimattuaan keikan yhtyeensä kanssa Novapoliksen katolta 65 metrin korkeudesta ympäri maailmaa, jota on katsottu Youtubessa yli 94 000 kertaa.

Konsertissa kuullaan lisäksi viimeisen vuoden aikana syntyneitä uusia kappaleita ja nautitaan livemusiikin parantavasta vaikutuksesta!

Aikataulu:
– Ovet aukeaa 19.30
– Konsertti alkaa 20.30
– Kesto 1h 15min, ei väliaikaa

Tapas-lankku
– Ennen konserttia