ESA PULLIAINEN W/ MR. BREATHLESS

Pe 09.10.2020
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Pääsyliput: 39,00€
Pääsylippu + tapas-lankku: 56,00€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 09.10.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 20:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
Ikärajaton
Saapuminen »

 

Agents-kitaristi Esa Pulliainen sekä Mr. Breathless julkaisevat yhteislevyn ”HAPPY ROKKENROL! VOL.1” 28.8. Levynjulkaisukiertue pysähtyy Logomon Teatro-saliin perjantaina 9.10.2020!

”Happy rokkenrollin kappaleet on koottu 70-luvun toisen suomalaisen kovan rockbändin, Jussi & The Boysin ohjelmistosta (se toinen oli tietty Ganes). Boyseilla oli vakiokeikka joka keskiviikko pohjalaisen osakunnan eli Bottan salissa. Olin kuulolla joka luojan kerta, koska liverokkenrollin tarjonta oli noihin aikoihin stadissa tosi skyfää. Nuo illat oli tärkeitä mulle muutenkin: tutustuin nimittäin Jussin kitaristiin, joka oli nimeltään Pekka Tammilehto eli Topi, joksi bändikaverinsa häntä kutsuivat.

Topin kitaransoittotyyli oli aika veret seisauttavaa. Yhteinen ihanteemme olikin Link Wray ja se kuului jäbän soitossa selvästi. Ylipäätäns vuodet 1977-1980 oli Jussi & Boysin rokeinta aikaa. Koko posse: Jussi, Ana, Aikka ja Topi olivat kaikki väärentämättömiä rokkareita ja se kuului bändin soitossa. Monet heidän keikkakappaleistaan jatkoivat elämää Topi ja Agentsin ohjelmistossa.

Oli hienoa uusintalevyttää EP & Mr. B:n kanssa nämä kappaleet ja hogata, mikä voima niissä piilee, mutta niin se kuulkaa on – rokkenrollissa on styrkkaa eikä se ikinä tule hyytymään. Oli myös hienoa saada käyttää yhdessä kappaleessa aina kaipaamamme rockin valtakunnan kanslerin, K.W. the Hound Dog Manin ääntä.

Ei muuta ku Cissen sanoin – Happy rokkenrol

Terveisin Esa”

Kokoonpano:
Esa Pulliaisen – kitara
Mr Breathless – piano, laulu
Kai Pulliainen – basso
Toni ”El Blanco” Liimatta – rummut

TURVALLISUUS: 

Toivotamme asiakkaat turvallisin mielin tervetulleiksi jälleen syksyn tapahtumiin Logomossa. Noudatamme viranomaisohjeita ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Olosuhteiden mukaan katsomoja ja kapasiteetteja skaalataan niin, että riittävät turvavälit saadaan toteutettua. Toistaiseksi uudet Teatro-salin keikat myydään numeroimattomina, jotta paikan päällä on mahdollista järjestellä istumapaikat ryhmäkoon mukaisesti.

www.sunbornlive.fi
www.mrbreathless.com/esa-pulliainen-c-combo