Flame Jazz 2022 – Adele Sauros Quartet

Pe 06.05.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 22,50 €
Eläkeläislippu: 20,50 €
Viking Club -etulippu: 20 €
Opiskelijat ja lapset 7-17 v. (+varusmiehet, työttömät): 15,50 €
Alle 7-vuotiaat ja saattajat palvelumaksun hinnalla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 06.05.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Move-sali
Saapuminen »

 
Adele Sauros – tenorisaksofoniToomas Keski-Säntti – pianoVesa Ojaniemi – kontrabassoTuomas Timonen – rummutMonipuolinen saksofonisti Adele Sauros tuo toukokuiseen Flame Jazz -iltaan uutta levyä juhlistavan yhtyeensä. I Paint You (Fresh Sound Records) on vuonna 2012 perustetun kvartetin kolmas pitkäsoitto, ja tuoreen levyn sävellykset ovat saaneet inspiraationsa Sauroksen kokemuksista Lontoossa, jossa hän asui vuosina 2018-2019. Saksofonitaiturin rohkeasti eri tyylejä yhdistelevät sävellykset ammentavat vaikutteita niin pohjoismaisesta melankoliasta kuin amerikkalaisen jazzin perinteestä. Sauroksen persoonalliselle tyylille ominaista ovat vahvat tunnelmat ja monivivahteinen ilmaisu. Adele Sauros Quartet valittiin Suomen edustajaksi vuoden 2022 Nordic Jazz Comets showcaseen, jonka myötä yhtye tähyää kansainvälisille lavoille. Oman kvartettinsa lisäksi Adele Sauros tunnetaan mm. Emma-palkitusta Superposition!-yhtyeestä ja loistavien livebändien mainetta kantavista Katu Kaiku– ja JAF Trio -yhtyeistä.
***

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia! Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Logomo Kitchenissä tuntia ennen konsertin alkua.

Tapas-lankku:
Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana).

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)