Flame Jazz 2022 – Ilkka Arola Sound Tagine

Pe 13.05.2022
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Peruslippu: 22,5 €
Eläkeläislippu: 20,5 €
S-etulippu: 20 €
Opiskelijat ja lapset 7-17 v. (+varusmiehet, työttömät): 15,50 €
Alle 7-vuotiaat ja saattajat palvelumaksun hinnalla.

Tapahtuman tiedot

Päivä: 13.05.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Move-sali
Saapuminen »

 

Ilkka Arola – Quartertone-trumpetti, saz, lauluTopi Korhonen – oud, sähkökitaraEsko Grundström – basso, syntetisaattoritJuuso Hannukainen – perkussiotOkko Saastamoinen – rummutTrumpetisti-säveltäjä Ilkka Arolan yhtye Sound Tagine soittaa seikkailumusiikkia täynnä folk- ja jazz-ilmaisua, koukuttavia rytmikudoksia ja elokuvallisia äänimaisemia. Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan musiikilliset mausteet ovat erityisen vahvasti läsnä bändin musiikissa. Suomalaisen rytmimusiikkikentän eri laidoilta yhteen kerätyt, ilmaisuenergiaa pursuavat huippumuusikot nauttivat toistensa kanssa soittamisesta, ja se näkyy – bändin konsertit ovat täynnä tunnelatausta, hetkeen heittäytymistä ja yhteissoiton riemua.Flame Jazz Records julkaisee huhtikuussa Ilkka Arola Sound Taginen uuden levyn, jossa bändi väkevöittää musiikillista keitostaan entisestään Lähi-Idän sähköisten tanssilattia- ja psykedeliavaikutteiden uidessa tuttujen akustisten soitinvärien rinnalle. Uuden levyn kappaleissa haikeus ja riemu elävät symbioosissa jopa saman kappaleen sisällä. Säveltäjänä ja solistina Arolan tavoitteena on luoda merkityksellistä ja tunteisiin menevää musiikkia, eikä hän epäröi antautua tarttuvien pop-melodioiden vietäväksi tai johtaa bändiään tummanpuhuviin free-improvisaatioihin kappaleen niin vaatiessa.

***

Nauti herkullinen tapas-lankku ennen konserttia! Suomalaisia tapaksia sisältävä menu tarjoillaan Logomo Kitchenissä tuntia ennen konsertin alkua.

Tapas-lankku:
Iberico-kinkkua, serrano-kinkkua, manchegojuustoa, guindilla-paprikaa, marinoituja oliiveja, grillattua kesäkurpitsaa, munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana).

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio.
Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna.
Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä.
Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)