Flame Jazz: Severi x 2, Filemon+Max & Severi Pyysalo

Pe 10.12.2021
Osta liput »

Liput

Pääsylippu: 20,50 €
Eläkeläinen: 18,50 €
Opiskelija, lapsi 7-17 v: 15,50 €
Lapsi 0-6 v: 1,50 €
Pyörätuoli + saattajat: 20,50 €
Muut saattajat: 1,50 €, oma lippu oltava
S-etu: 18,00 € (max 2 / asiakas)

 

 

Tapahtuman tiedot

Päivä: 10.12.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Move-sali
Saapuminen »

 

Anders Jormin on joutunut perumaan esiintymisensä Flame Jazz -keikalla 10.12. Tilalla nähdään illan aikana Severi x 2, Filemon+Max -kokoonpano.

Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Jos haluat palauttaa liput, ohjeet löytyvät tämän tekstin lopusta. Lämpimästi tervetuloa!

Vibrafonisti Severi Pyysalo lukeutuu instrumenttinsa kansainvälisiin huippunimiin. Joulukuun Flame Jazz -illassa hän saa vieraakseen nuorten muusikkojen ensemblen. Uunituore kvartetti esittää Pyysalon säveltämää ja sovittamaa musiikkia raikkaalla ja energisellä otteella!

Severi Pyysalo – vibrafoni, koskettimetSeveri Sorjonen – rummutFilemon Von Numers – bassoMax Zenger – puhaltimet

Flame Jazzin koronainfo:

Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran loppuvuoden konserteissa otetaan käyttöön koronapassi. Näin ollen tilaisuuksia eivät koske Lounais-Suomen AVIn uudet kokoontumisrajoitukset, ja myyntiin saadaan täydet katsomot. Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen yleisötapahtumissa.

Olet oikeutettu koronapassiin mikäli sinulla on kaksi koronarokotusta, joista jälkimmäisestä on kulunut vähintään 7 päivää, tai jos sinulla on korkeintaan 72 h vanha negatiivinen koronatestitulos, tai olet todistetusti sairastanut koronataudin 6 kk sisällä.

Mikäli et ole oikeutettu koronapassiin, voit halutessasi saada lippurahat takaisin. Lippujen palautus tapahtuu Lippupisteen kautta ainoastaan puhelimitse viimeistään konserttia edeltävä päivänä. Yhteystiedot löydät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot. Lippurahoja ei palauteta jälkikäteen.

Jazz City Turku ry pahoittelee koronapassin käyttöönotosta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa.