Flame Jazz: Mikko Innanen Autonomus (FI/NO/DK)

La 20.11.2021
Osta liput »

Liput

Pääsylippu: 20,50 €
Eläkeläinen: 18,50 €
Opiskelija, lapsi 7-17 v: 15,50 €
Lapsi 0-6 v: 1,50 €
Pyörätuoli + saattaja: 20,50 €
Muut saattajat: 1,50 €, oma lippu oltava
S-etu: 18,00 € (max 2 / asiakas, ei kerrytä bonusta)

Tapahtuman tiedot

Päivä: 20.11.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Move-sali
Saapuminen »

 

Saksofonisti Mikko Innasen Autonomus on sekä nelihenkinen yhtye, sävellyssarja että musiikillinen filosofia.

Tapahtumassa on käytössä koronapassi. Jos haluat palauttaa liput, ohjeet löytyvät tämän tekstin lopusta. Lämpimästi tervetuloa!

Pohjoismaisista huippusoittajista koostuva kvartetti tutkii ja tulkitsee Innasen sävellyksiä nimensä mukaisesti itseohjautuvasti ja joka esityskerralla eri tavalla. Sävellysprosessin johtoajatuksena oli ottaa vastaan musiikillisia ideoita sellaisina kuin ne tulevat ja pyrkiä kirjaamaan ne päiväkirjamaisesti ylös liikaa miettimättä ja arvottamatta.
Kvartetin jäsenet ovat kaikki vahvoja ja persoonallisia muusikoita, jotka omalla tulkinnallaan auttavat viemään Innasen moni-ilmeiset ja -tulkintaiset sävellykset uusiin, ennenkuulumattomiin äänimaailmoihin.

Mikko Innanen – saksofoni
Håvard Wiik – piano
Antti Lötjönen – basso
Peter Bruun – rummut

Flame Jazzin koronainfo:

Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran loppuvuoden konserteissa otetaan käyttöön koronapassi. Näin ollen tilaisuuksia eivät koske Lounais-Suomen AVIn uudet kokoontumisrajoitukset, ja myyntiin saadaan täydet katsomot. Kasvomaskin käyttöä suositellaan edelleen yleisötapahtumissa.

Olet oikeutettu koronapassiin mikäli sinulla on kaksi koronarokotusta, joista jälkimmäisestä on kulunut vähintään 7 päivää, tai jos sinulla on korkeintaan 72 h vanha negatiivinen koronatestitulos, tai olet todistetusti sairastanut koronataudin 6 kk sisällä.

Mikäli et ole oikeutettu koronapassiin, voit halutessasi saada lippurahat takaisin. Lippujen palautus tapahtuu Lippupisteen kautta ainoastaan puhelimitse viimeistään konserttia edeltävä päivänä. Yhteystiedot löydät Lippupisteen verkkosivuilta: https://www.lippu.fi/campaign/yhteystiedot. Lippurahoja ei palauteta jälkikäteen.

Jazz City Turku ry pahoittelee koronapassin käyttöönotosta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa.