GASELLIT K-18

La 16.10.2021
Osta liput » Tilaa tarjoilut »

Liput

Liput alk: 35,00€
Lippu + burger: 52,00€
Pyörätuoli + saattaja: 35,00€

Aitiotiedustelut:
Eveliina Salminen
040 524 5531
eveliina.salminen@logomo.fi

Tapahtuman tiedot

Päivä: 16.10.2021
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
K-18
Tila: Logomo-sali
Saapuminen »

 

Gasellien ZEN-levyjulkkarikiertue kaartaa Logomoon lauantaina 16.10.

Tällä keikalla ei ole käytössä koronapassia. Lämpimästi tervetuloa! 

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.

Gasellien kuudes studioalbumi Zen ilmestyi helmikuussa 2021 ja nousi heti ilmestyttyään Suomen listaykköseksi. Mielenrauhan etsimistä hektisessä ajassa käsittelevä albumi sisältää mm. hitit “Tilanne pääl”, “Kuvittele meidät siellä” ja “Me ei mennä rikki”. Pitkäsoiton kaikki 15 biisiä nousivat julkaisupäivänä Spotifyssa Suomen 23 kuunnelluimman kappaleen joukkoon, mikä teki Zenistä tuolloin koko maailman 10. kuunnelluimman uutuusalbumin.

Yhtye on noussut 12-vuotisen taipaleensa aikana suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena yli 110 miljoonaa toistoa Spotifyssa sekä Vuoden yhtye -palkinto Emma Gaalassa vuonna 2019.

Gasellien live-esiintymiset ovat kuin Suomen kesä parhaimmillaan. Arvaamattomia ja bipolaarisia – toisaalta herkkiä, toisaalta ihan älyttömiä. Yhtye onkin kerännyt runsaasti kiitosta energisistä keikoistaan, joita on takana satoja ympäri Suomen. Bändillä on tapana pistää bileet pystyyn paikassa kuin paikassa, niin yksityistapahtumissa kuin Suomen suurimpien festareiden lavoillakin.

Aikataulu:
– Ovet auki asiakkaille 20.00
– Keikka alkaa 21.00

Pyörätuoli- ja saattajapaikat C-katsomossa, jonne on esteetön kulku aulatiloista. Pyörätuolin ja saattajan on
saavuttava lipuntarkastukseen yhtä aikaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.