HECTOR: VIELÄ EHTII: HERRA MIRANDOS 50 VUOTTA!

Pe 15.03.2024
Osta liput »

Liput

Permanto peruslippu 49,90e
Istumakatsomo peruslippu 59,90e
Pyörätuoli + saattaja 59,90e
Muut saattajat velotuksetta omalla pääsylipulla
Lippu + Show & Dinner =117,40e/127,40e

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita. 
Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16). 

Tapahtuman tiedot

Päivä: 15.03.2024
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Kesto n. 1,5h, ei väliaikaa
Tila: Logomo-sali
K-18 ja ikärajattomat liput myynnissä erikseen
Permanto  K-18
B- ja C-katsomot ikärajattomia
Istuva / Seisova

Saapuminen »

 

Suuren kysynnän vuoksi Herra Mirandoksen syntymäpäiväjuhlinta jatkuu keväällä 2024 – Hector Logomo-saliin klubikeikalle 15.3.2024!

Hectorin ensimmäiset sooloalbumit NOSTALGIA ja HERRA MIRANDOS ilmestyivät vuosina 1972-73; niinpä mystinen Herra Mirandos täytti vuonna 2023 pyöreät 50 vuotta ! Suuren kysynnän vuoksi Hector yhdessä 8-miehisen FLOWER BANDIKSI muuntautuneen POWER BANDINSÄ kanssa jatkaa juhlintaa hämyisillä synttäribileillä eturivin klubeissa muualla Suomessa. Klubikonserteissa kuullaan restauroitu valikoima noiden debyyttialbumien klassikkokappaleita paljon muun ohella.

”LEVEÄT LAHKEET, LAUHKEA MIELI JA KATSE HORISONTTIIN !” Hectorin ura yhtenä merkittävimmistä suomalaisista lauluntekijöistä alkoi jo teini-ikäisenä vuonna 1966, jolloin julkaistiin hänen debyyttilevynsä ”Palkkasoturi”, käännösversio folk-laulajatar Buffy Sainte-Marien kansainvälisestä hitistä. Varsinaisen läpimurtonsa Hector teki 70-luvun alussa ensialbumillaan ”Nostalgia”, jota seurasi vuosikymmeniä kestänyt hittiparaati ja lukuisat kulta- ja platinalevyt, neljä Emma-palkintoa, Juha Vainio- ja Reino Helismaa-palkinnot, ja hänelle on myönnetty Pro Finlandia-kunniamitali v.2008. Hänet on myös nimitetty virallisesti ”Stadin kundiksi” v.2015 ja hän on saanut Helsingin Kaupungin Kultaisen Kunniamitalin v. 2017.

Tapahtuman järjestää Sunborn Live.

Haluatko varata aition? 

Tapahtumaan on varattavissa myös aitioita, katso lisätiedot tästä » 

Lisätiedustelut ja varaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 1234 808 (ma-pe klo 9-16). 

 

Varaa nyt Dinner-paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa!Laskulla tilattavat liput tulee tilata viimeistään 2 vk ennen tapahtumaa ja lasku tulee maksaa välittömästi, jotta liputehditään toimittaa ennen tapahtumaa.Tilauksen yhteydessä sähköpostiosoitteensa jättäneille asiakkaille toimitetaan ennen tapahtumaa Tervetuloa-viesti.Illan aikataulu:– ovet auki paketin ostaneille klo 17.00– pöydät katettuina klo 17.00-18.50– ovet auki muille asiakkaille klo 18.00– siirtyminen saliin viimeistään klo 18.50– konsertti alkaa klo 19.00Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä korkeatasoisen ruokailun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellävaratut omat illallispöydät ja pääsylipun.A la Carte -paketti: KLASSINEN MENU TOAST SKAGEN (L,G)Käsinkuorittuja katkarapuja, saaristolaisleipää, tilliä ja kurkkua***PITKÄÄN HAUDUTETTUA KARITSAN POTKAA (L,G)Timjamilla maustettua palsternakkapyreetä, karamellisoitua kaalia ja luuydinkastiketta***VERIAPPELSIINIPANNACOTTAA (L,G)Vadelma spongekakkua ja lime-kirsikkakastikettaVEGE MENUGRILLATTUA SUIPPOKAALIA (L,G)Miso-inkiväärijogurttia ja purjotuhkaa***GRILLATTUA KURPITSAA (V,G)Mausteista massamancurrya, seesamilla maustettua paksoita, thaibasilikaa ja kookosriisiä***BANAANIKAKKUA (L,G)Glaseerattua ananasta ja kookosjäätelöäOlethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteentilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomienetukäteistilausta. Eritysiruokavaliot ja juomatilaukset: myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16)Konsertin järjestää Sunborn LiveShow & Dinner -tuotanto Logomo OyOikeudet muutoksiin pidätetään.