HEIKKI VILJA & MIKKO VAISMAA – TUPLA V

Ke 20.11.2024
Osta liput »

Liput

Peruslippu 32,50€
Pyörätuoli + saattaja 32,50€
Muut saattajat velotuksetta, oma pääsylippu oltava.
Alennusryhmät: eläkeläinen, opiskelija, työtön 29,50€
Ryhmälippu väh. 10hlö 29,50€

Tapahtuman tiedot

Päivä: 20.11.2024
Teatro aukeaa klo 16:00
Ovet saliin aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Teatro-sali
Kesto n. 2h, sis. väliajan
K-18
Istuva
Saapuminen »

 

VILJA & VAISMAA – TUPLASTI HAUSKEMPAA!

Tupla V:n Heikki ja Mikko ovat olleet jo vuosia Suomen eniten keikkailevia koomikoita, ja syystä. Näillä ystävyksillä on kilometrejä takanaan niin kuvannollisesti kuin kirjaimellisestikin ja kokemuksen tuoma varmuus hurmaa yleisön kerta toisensa jälkeen.

Tämän kaksikon jokainen esitys on ainutlaatuinen kohtaaminen yleisön kanssa ja koska heillä on aina hauskaa lavalla, on yleisöllä vielä tuplasti hauskempaa!

Jyväskyläläinen Mikko Vaismaa tunnetaan ilmeikkäänä ja terävänä koomikkona, joka on mestari improvisoimaan. Lämminhenkinen älykkö vangitsee yleisön huomion tarkkasilmäisellä ja napakalla huumorilla.

Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja podcast-isäntä. Hyväntuulinen ja vauhdikas rillipää osaa olla myös hauskalla tavalla pisteliäs, mutta yleisö voi olla huoletta: Heikin sydän on yhtä iso kuin hänen virneensä.

K-18

Kesto n. 2h, sis. väliajan

Tapahtuman järjestää Suomen Stand Up Club

Teatron pizzeria palvelee tapahtumapäivänä klo 16:00-22:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen tapahtumaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.