IDA PAUL & KALLE LINDROTH

La 19.02.2022
Osta liput »

Liput

Liput 27,50 €
Lippu + tapas-lankku 43 €

Tapahtuman tiedot

Päivä: 19.02.2022
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
K18
Saapuminen »

 

Ida Paulin & Kalle Lindrothin Logomon Teatron klubikeikka siirtyy torstaille 21.4.2022.

Kaikki jo ostetut liput käyvät keikalle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, lipun voi palauttaa 19.2.2022 mennessä Lippupisteeseen web.lippu.fi/palautus. Järjestäjä ja artisti pahoittelevat siirrosta mahdollisesti aiheutuvaa harmia ja toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi huhtikuussa!

Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, josta kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Samaistuttavista lyriikoistaan ja lähes täydellisesti yhteen soljuvista äänistään tunnettu yhtye julkaisi listaykköseksi nousseen Vuonna nolla –kakkosalbuminsa maaliskuussa 2020. Albumi valloitti julkaisuviikonloppunaan menestyksekkäästi Spotifyn, kun sen kaikki 12 kappaletta kipusivat top 50 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Nyt jo platinastatuksen saavuttanut albumi on vakiinnuttanut duon asemaa Suomen tärkeimpien musiikintekijöiden joukossa.

Liput myyntiin ma 13.12. klo 12.00 Lippu.fi!