I’M EVERY ARTIST, 50V JUHLAVUOSI 2020 – JOHANNA ORAS

Ke 08.04.2020 — 03.05.2020

Liput

Vapaa pääsy!

Tapahtuman tiedot

NÄYTTELYN AJANKOHTA SIIRTYY

Tila:
Logomo, Galleria-Sali, käynti Teatron ovista
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista ja tapahtumista siirretään myöhempään ajankohtaan!

Johanna Oraksen 50v juhlavuoden näyttely siirtyy. Uudesta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Miten linjaus näkyy Logomossa?

 

Kuvataiteilija JO viettää 50v juhlavuottaan näyttelyiden ja tapahtumien merkeissä. Logomoon Oras tuo huikean maalausten, designin ja kohtaamisten kokonaisuuden.

 

Teemana on tänä vuonna I’m Every Artist, joka raottaa salaperäisyyden verhoa Johanna Oraksen monipuolisesta tekemisestä ja multilahjakkaasta persoonasta.

Verhon takaa paljastuvat Oraksen signaturekukan, kallan, uudet seikkailut sekä Kallan nousu täysin uudelle tasolle designmaailmassa. Onko tässä uusi klassikko?

Johanna Oras yhdistää taiteessaan ennakkoluulottomasti maalaustaiteen klassikoita, populaarikulttuuria, tulevaisuuden visioita ja luonnon harmoniaa sekoittaen näitä järisyttävän voimakkaalla estetiikan kaipuullaan.

Teosten takana kumpuilevat tarinat koskettavat, hauskuuttavat ja ärsyttävät katsojaansa. Johanna Oraksen taiteilijaelämä hakee vertaistaan kuvataidekentässä. Hän ei mahdu mihinkään valmiiseen muottiin, hän ei halua lokeroitua eikä kulkea valmiiksi tasoitettua polkua. Hän maalaa oman tiensä itse!

Johanna Oras on jokainen taiteilija.

johannaoras.com