IRINA

To 06.04.2023
Osta liput »

Liput

Liput 29,90 € ennakkoon
Ovelta 32,00 € mikäli jäljellä
Lippu + tapas-lankku 54,90€

K-18

Tapahtuman tiedot

Päivä: 06.04.2023
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 21:00
Tila: Teatro-sali, Logomo
Saapuminen »

 

SUOMEN PARHAIMPIIN LIVE-ESIINTYJIIN LUKEUTUVA IRINA ESIINTYY HUHTIKUUSSA LOGOMON TEATROSSA!

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan.

Energistä keikoistaan tunnettu Irina nauttii esiintymisistä ja suosittuna live-esiintyjänä hän on yksi ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa. Keväällä 2022 saavutti yhden merkkipaalun, johon harva artisti yltää, Irinalla tuli huimat 1000 keikkaa täyteen.

Irina julkaisi helmikuussa 2021 kahdeksannen albuminsa Haluun olla yksin. Levyn nimikkobiisistä muodostui Irinan uran isoin hitti. Kappale viihtyi 115 viikkoa Suomen virallisella radiosoittolistalla, ollen 9 viikkoa näitä listaykkösenä.

Levy nousi julkaisuviikollaan fyysisten levyjen myyntilistan kärkisijalle ja oli fyysisten levyjen sekä streamausten yhteislistalla kolmannella sijalla.

Syksyn ajan Irina on ollut studiossa valmistelemassa uutta albumia. Tulevalta levyltä saatiin marraskuussa ensimmäinen näyte Rikoskumppani-singlen muodossa. Kappale kuullaan myös tammikuussa ensi-iltansa saavassa Pamela Tolan uudessa elokuvassa Järjettömän paska idea.

Ylellä on tänä syksynä jatkunut  myös supersuosittu Elämäni biisi -sarja, jossa Irina on vakiovieraana.

 

Varaa nyt Tapas -paketti, ja tuo asiakkaasi, palkitse henkilökuntaasi tai lähtekää vaikka kaveriporukalla katsomaan upeaa konserttia!

Paketti sisältää naulakkomaksun, ennen esitystä tapas-tarjoilun, automaattisesti ryhmän/asiakkaan nimellä varatun oman pöydän ja pääsylipun.

Illan aikataulu:
– ovet auki paketin ostaneille klo 20.00
– pöydät katettuina klo 20.00-20.50
– siirtyminen saliin viimeistään klo 20.50
– esitys alkaa klo 21.00

TAPAS-LANKKU:
Iberico- ja Serrano-kinkkua
Manchegojuustoa
Guindilla-paprikaa
Marinoituja oliiveja
Grillattua kesäkurpitsaa
Munakoisokaviaaria ja tuoretta talon focacciaa (saatavana myös gluteenittomana)

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on erityisruokavalio. Huomioimme kasvis-/erityisruokavaliot etukäteen tilattuna. Vesi sisältyy hintaan, muut juomat voi tilata paikan päällä. Yli 10 hengen ryhmille suosittelemme juomien etukäteistilausta.

Erityisruokavaliot ja juomatilaukset:
myynti@logomo.fi tai puh. 029 123 4808 (arkisin klo 9-16).

HUOM! Pakettien myynti päätetään 2-5 päivää ennen tapahtumaa, varmistathan paikkasi ajoissa! Tapas-lankku on tarjolla tuntia ennen tapahtuman alkua.

Tapahtuman järjestää Sunborn Live
Tarjoilutuotanto Logomo Oy

Oikeudet muutoksiin pidätetään.