JANNE HURME, TUHKAA JA TIMANTTEJA

25.04.2020
Osta liput »

Liput

Peruslippu: 29 €
Pyörätuoli + saattaja: 29 €
Muut saattajat (näkövammaisen jne): 1,50 €, oma lippu oltava
Ryhmät min. 10 hlöä: 27 €
Ikärajaton

Tapahtuman tiedot

Päivä: 25.04.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:00
Kesto: 2h, väliaikoineen
Tila: Teatro
Saapuminen »

 

Kattavan ja monipuolisen uran tehnyt Janne Hurme julkaisi vuonna 1995 Kirje-albuminsa, jonka nimibiisiräjäytti Hurmeen uran rakettimaisen nousuun.

Ensi vuonna on ansaitun 25-vuotisjuhlavuoden aika, ja se kruunautuu kattavalla juhlakiertueella, joka alkaa 20. maaliskuuta Äänekoskelta ja jatkuu aina Logomon keikkaan 25. huhtikuuta. Artisti itse toteaa 25-vuotisjuhlakiertueen olevan harvinaisen kutkuttava juttu. Jo neljännesvuosisadan mittainen ura on tuntuu myös jopa hämmästyttävältä.

“Kun ensimmäistä kertaa tehdään näin isoa juhlakiertuetta, ovat fiilikset jännittyneen odottavat”, Janne tunnustaa ja jatkaa: “Ohjelmisto tulee koostumaan tietenkin tunnetuimmista kappaleista, mutta joukossa myös sellaisia helmiä, joita ei välttämättä koskaan ole esitetty livenä. Juhlakiertue antaa hienon mahdollisuuden esittää myös harvinaisempia biisejä.”

Janne Hurmeen uraan on mahtunut Kirje-jättihitin lisäksi unohtumattomia kappaleita aina Tinasormuksesta Postikorttiin, eikä myöskään miehen hard rock -puolta esimerkiksi jo kuopatun Dream Asylum -yhtyeen ja viime vuonna upeat 20 vuotta täyttäneen Human Temple -kokoonpanon vokalistinakaan ole syytä unohtaa. Facebook Spotify

www.dragonwhite.com/artisti/janne-hurme