JANNE HURME, TUHKAA JA TIMANTTEJA

To 08.10.2020
Osta liput » TILAA TARJOILUT »

Liput

Peruslippu: 29 €
Pyörätuoli + saattaja: 29 €
Muut saattajat (näkövammaisen jne): 1,50 €, oma lippu oltava
Ryhmät min. 10 hlöä: 27 € / hlö
Ikärajaton

Tapahtuman tiedot

Päivä: 08.10.2020
Ovet aukeavat tunti ennen tapahtuman alkua.
Tapahtuma alkaa: 18:00
Kesto: 2h, väliaikoineen
Tila: Logomo, Teatro
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi tai siirrettäväksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista siirretään!

Janne Hurme, Tuhkaa ja timantteja Logomon keikka siirtyy uuteen ajankohtaan torstaille 8.10.2020. Jo ostetut liput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Järjestäjä ja yhtye pahoittelevat tilannetta! Mikäli uusi päivä ei sovi, voi lippurahojen palautusta hakea 30.4. mennessä linkistä web.lippu.fi/palautus.

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

Suomen musiikin kärkikastiin lukeutuva Janne Hurmen julakiertue huipentuu Logomoon huhtikuussa.

Artisti itse toteaa 25-vuotisjuhlakiertueen olevan harvinaisen kutkuttava juttu. Jo neljännesvuosisadan mittainen ura on tuntuu myös jopa hämmästyttävältä.

”Kun ensimmäistä kertaa tehdään näin isoa juhlakiertuetta, ovat fiilikset jännittyneen odottavat”, Janne tunnustaa ja jatkaa: ”Ohjelmisto tulee koostumaan tietenkin tunnetuimmista kappaleista, mutta joukossa myös sellaisia helmiä, joita ei välttämättä koskaan ole esitetty livenä. Juhlakiertue antaa hienon mahdollisuuden esittää myös harvinaisempia biisejä.”

Janne Hurmeen uraan on mahtunut Kirje-jättihitin lisäksi unohtumattomia kappaleita aina Tinasormuksesta Postikorttiin, eikä myöskään miehen hard rock -puolta esimerkiksi jo kuopatun Dream Asylum -yhtyeen ja viime vuonna upeat 20 vuotta täyttäneen Human Temple -kokoonpanon vokalistinakaan ole syytä unohtaa.