JOHANNA IIVANAINEN & JOHANNA KURKELA – ALTAMULLAN ROAD

Pe 01.03.2024
Osta liput »

Liput

Liput 42,00€
Pyörätuoli + saattaja 42,00€
Muut saattajat veloituksetta omalla pääsylipulla.

Ovelta 45,00€ mikäli jäljellä

Tapahtuman tiedot

Päivä: 01.03.2024
Teatro aukeaa klo 16:00
Tapahtuma alkaa: 19:00
Tila: Teatro-sali
Kesto 2h, sisältää väliajan
Istuva
Ikärajaton
Saapuminen »

 

JOHANNA IIVANAINEN JA JOHANNA KURKELA SAAPUVAT YHTEISELLÄ KIERTUEELLAAN LOGOMOON 1.3.2024! 

Johanna Iivanaisen ja Johanna Kurkelan Altamullan Road -kiertue koetaan vihdoin tulevana talvena. Vaikuttavat urat kotimaisen musiikin parissa tehneet artistit toteuttavat laajan konserttisalikiertueen, jolla kuullaan heidän yhteistä, pakahduttavan tunteikasta ja juurevaa elokuvallista popia. Liput myynnissä nyt.

Tahoillaan uria uurtaneet Iivanainen ja Kurkela ovat ehtineet keikkailla yhdessä aikaisemminkin. Yli 10 vuotta kestäneen ystävyyden aikana artistit ovat esimerkiksi kiertäneet Suomea menestyksekkäällä ”Iivanainen-Kurkela Gemini” -kiertueella vuonna 2018. Ajatus yhteisestä kokoonpanosta ehti kypsyä vuodesta 2013 saakka, mutta vasta Altamullan Road -projektin myötä kaksikko on kirjoittanut yhdessä kappaleita. Lopputuloksena kuullaan musiikkia, joka herättää täydellisesti tarinat eloon artistien äänien avulla.

”Jo vuodesta 2009 äänemme ovat soineet yhdessä. Vuonna 2020 ilmestynyt esikoislevymme oli iso unelmien täyttymys. Tämä kiertue on ensiaskeleemme uuteen muuttuneeseen maailmaan. Supervoimamme on yksinkertaisuus. Yhteys sydämestä sydämeen. Konserttiohjelmistomme tulee sovituksiltaan olemaan ainutlaatuinen maanläheinen kosketus yhteisten laulujemme ja lempi-covereidemme maailmaan”, Johannat kertovat.

Kaksikon debyyttialbumi julkaistiin vuonna 2020 ja siltä on kuultu muun muassa singlet ”When It’s Time” ja ”Underwater”, jonka voimakkuutta ja kauneutta julkaistiin täydentämään myös vaikuttava Tommi Rahkon animaatiovideo. Olosuhteiden vuoksi Altamullan Road -kiertueen toteutumista on jouduttu odottamaan tovi, mutta unenomaiseen musiikilliseen maailmaan päästään sukeltamaan vihdoin tammikuusta alkaen.

Altamullan Road –kokoonpano Johanna Iivanainen: laulu, koskettimet Johanna Kurkela: laulu, viulu Mikko Iivanainen: kitara Timo Kurkela: kitara

Teatron pizzeria palvelee keikkapäivänä klo 16:00-01:00. Tervetuloa nauttimaan herkullisista pizzoista ja raikkaista juomista vaikka ennen keikkaa. Katso pizzamenu etukäteen tästä. Varaa pöytä täältä.

Tapahtuman järjestää Sunborn Live.