JOHANNA ORAS JA LAURA PALOHEIMO: LUOVUUSKURSSI

La 11.04.2020
Osta liput »

Liput

Kurssimaksu: 104,50 €
Kurssi + brunssi: 125,50 €.
(saattajat normaalihintaiset)

Tapahtuman tiedot

Päivä: 11.04.2020
Tapahtuma alkaa: 15:00
Brunssi katettuna Teatro barissa klo 13.30, pöytävaraukset tehdään automaattisesti tilausten perusteella.
kesto n. 3h
Tila: Teatro-galleria, Logomo
(sisäänkäynti Teatron ovista)
Saapuminen »

 

Hallitus on linjannut kaikki yli 500 henkilön yleisötapahtumat peruttavaksi. Logomossa tämä tarkoittaa, että osa konserteista perutaan!

Voit tarkistaa tapahtuman ajantasaisen tilanteen ja toimintaohjeet osoitteesta www.lippu.fi  kyseisen tapahtuman tapahtumasivulta.

Miten linjaus näkyy Logomossa? Lippu.fi/korona

 

Kuvataiteilija Johanna Oraksen ja kirjailija Laura Paloheimon luovuuskurssi Logomossa!

”Sitä mitä ei voi ääneen sanoa, sen voi kirjoittaa, sitä mille ei ole sanoja, sen voi maalata.”

Itsetutkiskeluun ja elämäkaaren tapahtumiin pohjautuva maalaus- ja kirjoittamiskurssi rohkaisee elämänkaaren tapahtumien tutkimiseen kuvien ja tekstien avulla.

Lempeä ja rento maalaus- ja kirjoitustyöpaja koostuu teemaan sopivista alustuksista, meditaatioista sekä maalaus- ja kirjoitusharjoituksista. Kurssi houkuttelee elinkaaren käännekohtien tutkimiseen sinulle sopivalla tavalla. Luota rohkeasti intuitioon ja anna ääriviivojesi löytää uusi muoto. Nauti kannustavasta ilmapiiristä, maalaamisesta, väreistä ja uuden luomisesta.

Kolme tuntia kestävän, intensiivisen kurssin aikana tehdään useita maalaustöitä ja kirjoitetaan kuviin liittyviä pohdiskelevia tekstejä, muistikuvia, oivalluksia ja tarinoita. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta tai kirjoittamisesta, ainoastaan avoimen mielen! Lähde rohkeasti mukaan!

”Sielun kuvat, mielen sanat –kirjoita ja maalaa ääriviivasi uudelleen” on luovuuskurssi, joka houkuttelee minuuden tutkiskeluun kuvataiteen ja kirjoittamisen keinoin.

Kurssimaksu sisältää kurssin aikana tarvittavat maalaus- ja kirjoittamisvälineet.
Paikkoja on rajoitetusti.